Atamızı Anıyoruz

Başlatan SKYWOLF, 10 Kasım 2012, 01:25:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da Ata'mızı özlem ve saygıyla anıyoruz kendisine ve silah arkadaşlarına rahmet diliyorum...

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyorum. Mesajı Paylaş

"Devletimizin banisi ve milletimizin fedakar, sadık hadimi. Eşsiz kahraman Atatürk,. Vatan sana minnettardır."

Ruhun Þad olsun. Mesajı Paylaş

Fikirlerin hep bizimle, ufkumuzu açmaya devam ediyor. Saygı ile anıyoruz. Mesajı Paylaş

Bir dakika dik durmak sürekli eğilmeye alışanlara çok zor gelebilir.
Þükür ki bizler, dimdik ayaktayız!..
Milletçe  biliyoruz ki , bazı borçlar, asla ödenemez!..
İnsanın kalbinde yaşattıkları ise hiç bir zaman ölmez..
Ulu önder Atamızı sonsuz bir sevgiyle, rahmet,dua,özlem ve  saygıyla anıyoruz. Mesajı Paylaş

Onun hoş ve ileri görüşlü daima hatıramızda kalacak. Vatanın mimari vatani için her zaman güvenliğini ve geleceği için yıkılmaz bir Cumhuriyet bıraktı.

Ruhun şad   olsun ey merhum kurtarıcımız. Mesajı Paylaş

Saygı ve minnetle anıyoruz.
Mesajı Paylaş

Minnetle, sevgiyle ve saygıyla anıyoruz.
İyi ki vardın... Mesajı Paylaş

"Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Mesajı Paylaş

Allah Rahmet eylesin,Mekanı Cennet olsun. İnkılap ve Devrimlerinin İzindeyiz. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz