Türkiye - ABD İlişkileri

Başlatan SKYWOLF, 02 Aralık 2012, 11:59:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trump pın hayal kırıklığının sebebi belli bizi kolay lokma sandı hemen pes edicegimizi düşündü lakin pes etmedik etmicezde bu arada katar 15 milyar dolarlık yatırım yapıcağını açıkladı çok iyi bir haber lakin hangi sektörlere Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

Trump bizi bitirmeye calisiyor ama onun emir kulu Katar bize yatirim karari aliyor. 15 milyar dolarlik hem de... Eski kurla 30 milyar dolarlik yani.

Bu hikayede garip olan birseyler var. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 15 Ağustos 2018, 19:59:12
Trump bizi bitirmeye calisiyor ama onun emir kulu Katar bize yatirim karari aliyor. 15 milyar dolarlik hem de... Eski kurla 30 milyar dolarlik yani.

Bu hikayede garip olan birseyler var.

Katar Sermayesi adı altında piyasaya sürülecek paranın, zamanında Türkiye' den Katar' a götürülmüş nakit olduğu konusunda şüphelerim var. Þu kadar yıldır yapılan ihaleler, kupon araziler, şunlar bunlar -bu paralar nereye gitti (?) Kanıtım yok, akıl yürütmekten ibarettir. Mesajı Paylaş

ABD'den Türkiye'ye küstah tehdit

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, "Türkiye Papaz Brunson'ı serbest bırakmazsa daha fazla yaptırım uygulayacağız" dedi.
ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla tutuklanan Rahip Andrew Brunson'ın serbest bırakılmaması halinde daha fazla yaptırım uygulamaya hazır olduklarını söyledi. Steven Mnuchin yaptığı açıklamada, "Türkiye Papaz Brunson'ı serbest bırakmazsa daha fazla yaptırım uygulayacağız" ifadelerini kullandı.

TRUMP'TAN AÇIKLAMA

Beyaz Saray'daki kabine toplantısı sırasında Hazine Bakanı Steven Mnuchin'den Türkiye'ye uygulanan yaptırımlarla ilgili güncelleme isteyen ABD Başkanı Donald Trump ''İyi bir dost olmadıklarını kanıtladılar. Orada muhteşem bir Hıristiyan rahip var. O masum bir adam'' iddiasında bulundu.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/abdden-turkiyeye-kustah-tehdit-40930753 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Adam hakli. Türkiyede o kadar muhtesem bir rahip varki.  Dolar  karsiligi ve PKK destegi ile  Kürtleri Dinlerinden cikariyor. Hele birde cocuklari egitip Türkiyeye karsi fisekliyor.  O kadar muhtesemki. Mesajı Paylaş

Alıntı YapÖnceki gün de Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Papaz Brunson'a adil olmayan ve kötü yaklaşımlarda bulunmakla suçladıkları Türkiye'nin tutumu için, "Bu yönetim tarafından unutulmayacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Özellikle bir kısım Amerikalılar, Trump'ın Papaz Brunson ile ilgili açıklamalarının amacının, Kasım ayı seçimleri yaklaşırken medya ile yaşadığı anlaşmazlık, göçmen politikalarındaki başarısızlığı ve Rusya ilişkileri gibi sorunlarda dikkatleri kendisinden uzaklaştırmak ve beyaz Hristiyan seçmenin desteğini toplamak olduğu görüşünde birleşiyor.

http://www.milliyet.com.tr/trump-tan-gece-yarisi-kustah-dunya-2726469/
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Yaklaşan ABD seçiminde oy fazlası alabilmek amacı ile STRATEJİK MÜTEFFİK demekki satılabilirmiş !

Herharle fazla yoruma gerek yok artık gerisini de bizler düşünelim STRATEJİK mi ? Yoksa MÜTEFFİK miyiz ? Mesajı Paylaş

Almanya'daki seçimler öncesinde de Merkel Türkiye'ye fazla yükleniyordu ve ilişkilerimiz gerilmişti. Benzer durum Hollanda ile de yaşanmıştı.
Ancak ABD ile durum bence daha farklı. Söz edilen seçim sonrası gerilim fazla azalmayacak bence! Mesajı Paylaş

adamlar bizi ve bölgeyi parçalamaya kafaya takmışlar seçimlerden sonra pek birşey değişmeyebilir Mesajı Paylaş

Türk Amerikan iliskileri üzerine Emekli Büyükelçi Ümit Pamir ve Dr. Berk Esen inin Amerikanin sesiyle yaptiklari mülakat.

https://www.amerikaninsesi.com/a/turkiye-abd-%C4%B1l%C4%B1skileri-yon-desg%C4%B1st%C4%B1rme-noktas%C4%B1nda-m%C4%B1/4535003.html
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz