Rusya Çin'e Denizaltı Satıyor

Başlatan SKYWOLF, 21 Aralık 2012, 17:14:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rusya Çin'e Denizaltı Satıyor

Rus gazetesi Kommersant'ın 20 Aralık tarihli haberine göre Rusya ve Çin 4 adet Amur sınıfı (Project 677E) dizel elektrik saldırısı denizaltı satışından bir mutabakat imzaladı. Gazate anlaşmanın gerçekliğini doğrularken detayların belirgin olmadığını yazıyor.

Moskova'daki Stratejik ve Teknolojik Analijler Merkezinde Çin askeri uzmanı olan Vasily Kashin, denizaltıların muhtemelen Çin'de monte edileceklerini ve havadan bağımsız tahrikli olan Çin yapımı stirling motorları donatılabileceklerini belirtti. Çinlilerin geçmişte Rusların stirlig sistemleri ile araştırmalarıyla ilgilendiklerini, bunun nedeninin de kendi sistemlerine güvenmemeleri olabileceğini söyledi.

Kilo denizaltılar ile karşılaştırıldığında, AmuRlar daha sessiz, daha verimli piller, çok daha iyi elektronik ekipman ve diğer özelliklere sahip.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
  • Gösterim 4,580 
  • Yabancı Deniz Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 4 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Çin denizaltı üretimi konusunda  oldukca güzel  işler çıkarıyordu  diye hatırlıyorum  ,  demekki çin  bu alanda  kendisine yetemiyor. Mesajı Paylaş

Daha önce olduğu gibi bunuda kopyalar.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ice - 24 Aralık 2012, 00:13:11
Daha önce olduğu gibi bunuda kopyalar..

Daha önce kopyalamış olsalardı acaba Ruslar tekrar satarlar mıydı? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

aslinda gelismi ulkeler bile denizalti konusunda illallah ediyor, muhendilik zorlugu bakimindan Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz