NÜFUZ EDİCİ BOMBA PROJESİ

Başlatan SKYWOLF, 03 Ocak 2013, 21:09:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NEB yeni görüntüler.F-4 kanat altlarında bir normal bir lazer güdümlü versiyon taşıyor,az sonrada atışı gerçekleşiyor.

Mesajı Paylaş

;D ;D ;D ;D çekiçoğlar artık diyemez inlerimize iniyoz yok bilmem ne 10 numara olmuş hele o kalın betonu nasıl deliyo öle of Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Masallah , son kisimdaki sok dalgasida hosuma gitti Mesajı Paylaş

dikkat edersin burada sadece 2 kademe vardi acaba 3 4 5 kademeli bombalar uzerine calisma var midir ? Hatta c130 ya da A400 gibi ucaklardan atilan bomba projesi de yapilabilir mi? Mesajı Paylaş

345 kademelri hangi hedefler için düşünüyorsunuz ??? Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

345 kademeli degil ornek olarak 3 veya 4 ya da 5 manasinda hedeflere gelice yeraltindaki siginaklar yapilar vs
yanilmiyorsum Abd nin C130 dan atilan bir siginak delici bombasi vardi Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu bomba dahada geliştirilmeli diye düşünüyorum.Normal beton delici füzelerin çalışma sistemlerinden farkli çalışıyor bu.Normalde bu tür bombalar atilan duvari deler ve duvarin arkasinda patlar olmasi gereken budur ama bizim neb bombasi  duvara değdiği an patliyor içindeki delici başlık duvari deliyor ama duvar arkasını patlatmadıktan sonra delmenin bir mantığı yok o yüzden bu füze üzerinde çalışılmalı diye düşünüyorum. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz