TAKTİK TEKERLEKLİ ARAÇ VE MRAP PROJELERİ

Başlatan AVCI, 27 Nisan 2009, 13:33:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Raptor44 - 12 Aralık 2018, 16:45:25
Kesinlikle etkili olur böyle bir roket podu

Daeş savaşlarında pick-up a monteli uçaksavarın özellikle köy ve kasabaları ele geçirmede ne kadar etkili olduğunu gördü. Acaba pick-up arkasına böyle bir çabuk değiştirilebilir uzaktan kumandalı 20 mm uçaksavar + roket podlu düşük maliyetli ve etkili bir araç konsepti çıkarabilirmiyiz. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Elimizde Cirit gibi güdümlü bir sistem varken serbest uçuşlu çoklu 2.75 lik roket fırlatıcısına ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum.
Daha önce LAND ROVER üzerinde 2.75 mm ÇNRA konuşlandırılmıştı. İnsansız deniz sistemleri veya gemi çoklu silah istasyonu için düşünülebilir.
Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

İkinci 100 günlük icraat programı kapsamında;

SSB-14 Zırhlı araç projeleri kapsamında farklı tiplerde toplam 255 araç teslimatı yapılması... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Kirpi haricinde hangi araçlar olabilir ? Ejder ? Mesajı Paylaş

SARP Uzaktan Komutalı Silah Sistemi (UKSS) ve Sinyal Kesici (Jammer) ile teçhiz edilen BMC KİRPİ-II Mayına Karşı Korumalı Araçlarımız (MRAP), Suriye sınırında...

Mesajı Paylaş

Katar, aldığı Kirpi araçlarının bir bölümünü Libya'daki milislere hibe etmiş. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

]

Alıntı YapTurkish #kirpiMRAP provided to Somali national army, I remember that a year ago the US provided mine-resistant Ambush protected vehicles to #Amisom and leaving behind SNA while using pick up trucks!

https://mobile.twitter.com/MoAbdulaziz999/status/1204091572670914560
Mesajı Paylaş
]

Daha Yolun Başındayız Eski Cografyamıza geri dönecegiz bunu bilen suud ve bae yönetimi o yuzden her yerde karşımıza cıkıyorlar ama halk bizden yana. Bir alman profosör şöyle Demişti siz türkler çok aptal bir milletsiniz Doğunun Lokomatifi Olmak yerine Batının En arka vagonu olamaya çalışıyorsunuz. Ancak şimdi maymunun gözü açıldı. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz