IDEF 2009

Başlatan SKYWOLF, 27 Nisan 2009, 14:15:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayın Murad BAYAR'da fuar standlarının ziyaretçileri arasındaydı... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hiram kardeş fuara gelirken tetik disiplinini evde unuttu ya da o kadar silahın arasında heyecandan aklından uçuverdi sanırım... Mesajı Paylaş

Çok iğne kırdılar çoook. Dinlemediler de beni heyecandan. :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bırkac teknık problem sonunda sıteye tekrar donus yaptım.

elımdekı fotografları sızınle paylasacagım.

akıncı zma
Mesajı Paylaş

teknık sorunlar halen devam edıyor. ozellıle ımages hack bende calısmıyor. bır resım den sonra tık yok.

ama elımden geldıgınce baska kaynaklardan yukleme yapıcam.. Mesajı Paylaş

resımlerı facebooktan yukledıgım ıcın bıraz kalıte dusuyor. baska bır zaman duzeltmeye calısacagım..

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: orko_8 - 05 Mayıs 2009, 23:19:16
Hiram kardeş fuara gelirken tetik disiplinini evde unuttu ya da o kadar silahın arasında heyecandan aklından uçuverdi sanırım...

Abi kendimi kaybettim ben bi bilsen. Hele hele Colt bölümünde uçtum tamamen. Tetik disiplini de sonradan aklıma geldi ama iş işten geçti :) Mesajı Paylaş
Herkes konusurken biz susarız , biz konuşunca tarih yazarız. DefenceTURK

O makıneyı elıme alınca bırak tetıgı etrafta baska bırsey gormuyorsun.

sankı senın bı parcan oluyor... ;D

haklı tetık tertıbatını unutmakta.. Mesajı Paylaş

Heyecanın halen geçmemiş Rekarno, tertibatını değil, disiplinini olacaktı.  :) :)

Sizler için gerçekten güzel bir gezi oldu.  :) Mesajı Paylaş

Abi bırakta olsun o kadar heyecan. hayatımızda kac tane silah kullandıkkı..

bırseyı bılmek farklı anlatmak farklı sey.

fuar olayına gelınce, her hafta olsa gıderım valla..

babamızda zengın degıl kı dunyadakı fuarlara katılalım ;D

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz