(Hisar A-O)Alçak-Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi Projeleri

Başlatan kosavalı1989, 27 Nisan 2009, 22:11:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı Yap
HISAR-A Alcak Irtifa Hava Savunma Sistemi nihai sistem testlerinde hedefi %100 basariyla imha etti. Seri uretime geciliyor.

Mesajı Paylaş
]

Seri üretim derken umarım diğer seri üretimlerimize benzemezde 1 yıl gibi kısa sürede kendimizi alçak irtifada donatabiliriz. Ben alçak irtifayı çok önemsiyorum. Kolay kolay balistik füze saldırısı yiyecegimizi düşünmüyorum. Asıl tehlike seyir füzeleri. Seyir füzeleri içinde en değerli hazine alçak irtifa hsslerdir. Korkut ve Hisar-A bizi koruyacak oranda üretilirse seyir füzelerine karşı S400den daha faydalı olacaklar. Mesajı Paylaş

İrtifa ve menzil bilgileri kapatılmış demekki verilen bilgilerden daha yüksek bir menzil irtifa söz konusu. Açıkcası eğer 8 bin km irtifa ve 20 km bir menzile ulaşabiliyorsa . Su-25 Frogfoot , Tüm saldırı helikopterleri ve predator sınıfı ihalar ve seyir füzelerine nefes aldırmaz. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Cumhurbaşkanı az önce canlı yayında açıkladı: "Bu testten sonra Hisar sisteminin seri üretimine başlıyoruz. Önümüzdeki sene kullanmaya başlayacağız." Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Demekki istedikden sonra oluyormus

italyanlarin aster 30 cekmelerini beklememiz gerekmiyordu Mesajı Paylaş

Eurosam'da biraz adamın olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı kendini birşey sanıyor. Hava hava füzesi üzerinden hava savunma sistemi geliştirdiniz kendinizi bir şey sanıyorsunuz . Siper projesi tamamlandığında koca konsorsiyumun yaptığını tek başımıza yapmış olacağız. Ha yardım aldık alıyoruz ama zamanınd onlarda çok aldı. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Belki de şu Suriye operasyonlarının en büyük faydası bu olacak; yani bize silah ambargosu yapıldıkça konuya eğileceğiz.

Ayrıca umarım menzil ve irtifa artmıştır.
Mesajı Paylaş

Barış Pınarı harekatı Aster30 işini etkilermi bilemiyorum ama mantıken etkilememesi gerekir. Ambargo, harekatta kullanılacak araç gereç için. Aster, tamamen savunma amaçlı ve Türkiye içi kara konuşlu ya da Deniz platformlarında kullanılacak.
Hisar a, o ve u sistemleri bize bu iki alanda VLS kabiliyeti veriyor.
Bizim Hisarlarda hava hava füzelerinden geliştirme diye biliyorum. ancak Aster block 2 booster lı ve ramjet kullanıyor diye anımsıyorum. Ayrı bir teknoloji.
Aster30 blok2 den mutlaka öğreneceğimiz şeyler vardır. Onun için bu projenin devamı bize çok zaman kazandırır. 20km irtifa 120km menzil , 3000km den atılan mrbm önlemesi yabana atılacak özellikler değil.
Aster30 1nt de 20km irtifalı ve 120km menzilli 1000-1500 km menzilli balistik füzeleri vurabilecek füzeler. Þu anda elimizde olmayan şeyler. Mesajı Paylaş

]

]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz