Zhuhai Airshow China 2012'den Görüntüler

Başlatan Destinyy, 17 Şubat 2013, 02:54:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Blue Shark INS Vikramaditya'ya saldırıyor...

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 5,907 
  • Fuarlar, Geziler ve Tatbikatlar / Expositions, Travel and Military Exercises
  • 8 Yanıtlar

Harrier III UAV

CH-901 UAV

CH-802 UAV

CH-92 UAV

Carcopter

Blue Fox UAV

Avicopter Platypus

Avicopter Bateleur

Avicopter Avant Courier 1
Mesajı Paylaş

AVIC Advanced Fighter Concept

B-611M Taktik Kara-Kara Füze Sistemi...

Tanıdık geldimi..  ;)

FM-90 Hava Savunma Sistemi

Peki bu tanıdık geldimi..

FL-2000B Hava Savunma Sistemi

FK-1000 Orta Menzil Hava Savunma Sistemi
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 17 Şubat 2013, 02:54:51

Blue Shark INS Vikramaditya'ya saldırıyor...

Bu tarz araçlar çok ilgimi çekiyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

FD-2000 SAM

LD-2000

TD-2000B Missile-Gun Integrated Weapon System

KS-1000 Orta Menzil Hava Savunma Sistemi

WJ-600 Orta Menzil hava Savunma Sistemi

Mesajı Paylaş

SY-300 ve SY-400 Güdümlü Roket Silah Sistemi

BP-12A SRBM

LY-80 SAM Sistemi

FY-90 SAM

M-20 Taktik Füze

Mesajı Paylaş

LY-80 de ilginç görünüyor. Özellikleri nedir acaba? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

LY-80 = HQ-16 kendileri..,

Orta menzil hava savunma sistemi 42-45km'ye kadar menzili var. Radarı 80-90km filan menzili var. 4-6 hedefe aynı anda kilit atıp 8 füze'yi üzerlerine gönderebiliyor. Sistemin uçaklara karşı başarı oranı %80-90'mış seyir füzelerine karşı ise yarı-yarıya bir oran söz konusu... Naval versiyonu Type-054A fırkateynlerinde kullanılmakta zaten... Mesajı Paylaş

Demek ki çalışma aralığının alt sınırı fazla değil. :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz