İran Ekranoplanı

Başlatan AVCI, 29 Eylül 2010, 20:13:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İran Ekranoplanı

İran'ın yeni oyuncakları.Radarda görünmeyen havada ve denizde gidebilen yeni nesil savaş araçları!!!Neyi ne kadar yapar bunlar acaba,bence  turistik eğlence amaçlı çok güzel bir heyecan makinası olurlar.Þaka bir yana tek mantıklı kullanım alanı arama kurtarma gibi geliyor bana.

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 5,770 
  • Yabancı Deniz Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 18 Yanıtlar

Arama kurtarma için radara yakalanmayan bot! :o
O da ilginç.  8) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Radar yakalanmadıklarını onlar söylüyor,o konu da şüpheli bana göre. Mesajı Paylaş

Acemler zaten radarı yakalanmama özelliğini söyleyince oluyor sanıyorlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu savaş uçağı olsa ne kadar yük taşır kİ? Mesajı Paylaş

Þimdi bu botun ne kadar radara yakalanır bilemeyiz tabi ama gerçekten turistik olarak güzelmiş eglenceli bişeye benziyor Antalyadaki otellere yeni malzeme çıktı bir kaçtane almak gerek ya ama tasarım iyi yani yalan degil Mesajı Paylaş

Þekli hoşuma gitti :) Devriye görevi için kullanışlı olabilir. Başka ne işe yarar bilinmez. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Alıntı yapılan: rstr617 - 29 Eylül 2010, 20:46:44
Þekli hoşuma gitti :) Devriye görevi için kullanışlı olabilir. Başka ne işe yarar bilinmez.

devriye amaçlı kullanım için bizim sahil güvenliğe bunlardan bizde yapalım.başka bi şeyde olmaz.uçan otomobil olan otojirlerin deniz modeli gibi.radara yakalanmayan kısmı ise çok komik... Mesajı Paylaş
EY TÜRK İSTİKBALİNİN EVLADI!
İÞTE,BU AHVAL VE ÞERAİT İÇİNDE DAHİ, VAZİFEN; TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİ'Nİ KURTARMAKTIR!
MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET, DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Toyotalar daki standart konfor özellikleri gibi bunlarda da görünmezlik standart özellik. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Hadi diyelim gövdesini radar yakalayamadı.üzerindeki emanet motoru'damı yakalayamaz.zaten radarda bunu yakalamaya uğraşmaz bile.şimdiye kadar gördügüm en saçma uçak. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz