Bir de buna bakın.

Başlatan SWAT.TR, 30 Nisan 2009, 18:21:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu bir oyun değil ama gelecekte oyun haline dönüştürmeye düşündügüm bir projem.. konuyu açıcak uygun yer bulamadım .. ;D
Resmi Sağ tıklayıp  indirin..Düzenle seçeneği ile açın ancak öyle tam anlamıyla görebilirisiniz..Paint le yapılmıştır..  :D Mesajı Paylaş
  • Gösterim 12,102 
  • Bilgisayar Oyunları
  • 12 Yanıtlar

kardeş bilgi kopyalama yasağını unutmuşsun ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kosavalı1989 - 01 Mayıs 2009, 18:42:03
kardeş bilgi kopyalama yasağını unutmuşsun ;D

Muhattap bensem neyi kopyalamışım? tamamen kendi çizimimdir..

Mesajı Paylaş

Zamanında her bölümde uyguladığımız sağ tıklama yasağında bahsetmiş arkadaşımız.Yoksa sizin resmi bir yerlerden almanızdan dolayı değil. Mesajı Paylaş

Bu nasıl bir oyun olacak ? Lost taki adalar mı onlar hehe!:. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SWAT.TR - 23 Mayıs 2009, 14:54:24
Alıntı yapılan: kosavalı1989 - 01 Mayıs 2009, 18:42:03
kardeş bilgi kopyalama yasağını unutmuşsun ;D

Muhattap bensem neyi kopyalamışım? tamamen kendi çizimimdir..

hayır hani sağ tıklayıp indir demişsin ya o sıralar sitedede bilgi kopyalama yasağı vardı o yüzden öyle dedim. Mesajı Paylaş

;D özür dilerim aklıma sonradan geldi  kopaylama yasagı.. delmek için fikir beyan etmek istemiyorum . Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 23 Mayıs 2009, 15:54:51
Bu nasıl bir oyun olacak ? Lost taki adalar mı onlar hehe!:.
:D  12 adalar taktıntım var  ;D yunanda olmasını hazmedemiyorum  ???    bu bir paint çalışması inşallah ilerde yazmayı düşündügüm strateji tabanlı oyunun bir neyi ön taslak çalışması diyebiliriz .bir gün ders te painti sıfırdan yazmayı görüyorduk o sıralar baktım bişiler yapılabiliyor .. ;D  önceden pc olmadan önce kursun kalem çalışmalrımdan daha iyib işi en azından ..  ;)

Mesajı Paylaş

Tam göremiyorum tlf dan. Ama seafight tarzı mı bilmiyorum ama olsa oynanır. Almanlarla savasmak sıktı. Biraz yunan indirirdik adaları Tr yapardık. :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz