KORKUT Kundağı Motorlu Hava Savunma Topu Projesi

Başlatan AVCI, 04 Mart 2013, 12:00:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Namlu değişmiş demedim zaten üstad ,namluda değişiklik var dedim.

2:05-2:15
! No longer available
Mesajı Paylaş

Değişiklik daha güzel görünmesine neden olmuş. Çoluk çocuğu fabrikaya almasalar iyiymiş. Bozacaklar aletleri kurcalarken!   >:( 8) ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hareketli görünce bende bi heyecanlandım :) Mesajı Paylaş

Atış testi görüntülerini de ekleyelim bulunsun.

Mesajı Paylaş

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama parçalar baya simetrik dizilim göstermiş hedef tahtasında. Ve kulede bayağı atik ve stabil görünüyor umarım vuruş değerlerinde vs.. iyi bir oran yakalar ve gözbebeği olur Kara kuvvetlerimizin yakın savunma konusunda. Deniz versiyonunu arzuladım şimdiden. Mesajı Paylaş

Skyshield 35mm AHEAD ve onun gelişmiş versiyonu olan MANTİS sistemi ile kıyaslamak lazım.

Mesela mantis ağ tabanlı otomatik gözetleme ve hedefleme yapabiliyor. Tamamen modüler.

Tek namlu ile 1000 atım/dakika hıza erişebiliyor. Korkut cift namlu ile 1080 atım/dakika farkı var. (tek namlu ile cift namlu arasında ısınma ve performans farkı oluşur)

Mantis hedefi tespit edip ateşleme arası fark 4.5 saniye .  mühimmat 3.3 g ağırlığında, her mermi 152 tungsten bilye taşıyor. Bizim Korkut sitemini de farklı rollerde aynı parametre değerde milli bir cıws olarak görmek isterim. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Korkut Spaag sistemi 

35 mm A/K sistemi
Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Birde bu açıdan yeni bir fotoğraf verelim,ek bilgi yakın zamanda seri üretim başlıyor.

Mesajı Paylaş

Savunma sanayi müsteşarlığı facebook hesabında korkutun atışlı test videosu yayınlandı

KORKUT-AİC Projesi atışlı testleri 1 Aralık 2015 tarihinde Karapınar / KONYA'da gerçekleştirilmiştir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz