Hindistan Savaş Uçağı Projesi: AMCA (Advanced Medium Combat Aircraft)

Başlatan AVCI, 18 Mart 2013, 16:36:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: M.B.T - 20 Ağustos 2020, 16:40:28
Rakibimiz olan bu projede son durum nedir? Hep aynı video ve haberler.10 adet 5.nesil uçak karşılaştırmasında TFX 6.olmuş.Amca projesi 1. Olmuş :)

Hintlilerin her zamankinden hayalperest şeyleri. Çin bunlara iyi ders verir 5. Nesil konusunda. Hava-Hava dalaşında Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Rakibimiz olan bu projede son durum nedir? Hep aynı video ve haberler.10 adet 5.nesil uçak karşılaştırmasında TFX 6.olmuş.Amca projesi 1. Olmuş :)
Link var mı? İzleyelim Mesajı Paylaş

Bu birincilik neye göre belirlenmiş izlenme ve tıklanma sayısına göre mi? Eğer öyle ise yapacak birşey yok sonuç öyle çıkar nede olsa hindistan dünyanın en büyük 2.ci kalabalık ülkesi bu yüzden sonuç değişmez Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 20 Ağustos 2020, 18:08:08
Link var mı? İzleyelim
Þu video.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: M.B.T - 21 Ağustos 2020, 04:02:24
Alıntı yapılan: serkan1976 - 20 Ağustos 2020, 18:08:08
Link var mı? İzleyelim
Þu video.

Ben sanki bu videoda 6. olan TF-X'i göremedim. Hatta TF-X'i hiç göremedim. Henüz uyanamadım herhalde.  ::) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

6.sırada ama ne kanat yapısı ne de bilgileri doğru değil gibi.... Yine de Yunanlılar gördüyse bu videoyu çatlamışlardır ortadan ikiye... Mesajı Paylaş

Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 21 Ağustos 2020, 09:27:31
6.sırada ama ne kanat yapısı ne de bilgileri doğru değil gibi.... Yine de Yunanlılar gördüyse bu videoyu çatlamışlardır ortadan ikiye...

Hay Allah, gördüm şimdi. Gördüm de görüntüdeki KF-X. Kore'nin Uçağı. Bu sıralama uçakların genel özelliklerine göre değil, sadece hızlarına göre yapılmış. Tabi uçakların hızlarını kesin olarak biliyor olsak sıralamayı daha iyi değerlendirebiliriz. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 21 Ağustos 2020, 11:35:14
KFX ayrıca var o listede. Bizim ki 6. sırada

Þöyle söyleleyim: TF-X olarak gösterilen çizim de KF-X tasarımlarından biri görülüyor. Kanat üzerinde Güney Kore Hava Kuvvetlerinin sembolü var.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz