obüslerimizin durumu

Başlatan mertberk, 14 Nisan 2013, 22:43:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hepinize iyi günler dilerim.bu siteye yeni kayıt oldum merak ediyorum askerliğimi topçu olarak yaptım 155 lik obüslerimiz ne durumda bi miktar modernize olmüş m52 ve m44 dışında envantere girmiş bi sistem varmı panter üretimi durdu biliyorum en önemlisi fırtına obüsümüzün üretimi devam ediyormu yoksa durdumu.net bi açıklama yok ama baya bi bilgi kirliliği var ortada bu konuları aydınlatırsanız sevinirim.herkese hayırlı günler dilerim Mesajı Paylaş
  • Gösterim 6,601 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 2 Yanıtlar

Merhabalar,foruma hoşgeldiniz.

TSK envanterinde modernize edilmiş M44 ve M52 obisleri ile birlikte T-155 Panter ve T155 Fırtına obüsleri bulunmaktadır.Envanter bilgileri için (Pek güncel olmasa da) buraya bakabilirsiniz:http://www.defenceturk.com/index.php/topic,33.0.html

Fırtına obüslerinin sayısı gelen son haberlere göre 288 adete ulaşmış ve üretim devam ediyor.350 civarında bir üretim bekleniyordu zaten. Mesajı Paylaş

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz