OTOKAR COBRA

Başlatan tatanga, 05 Mayıs 2009, 13:04:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OTOKAR
COBRA
Tekerlekli Zırhlı Araç

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 68,415 
  • Kara Araçları Galerisi/ Land Vehicles Galllery
  • 84 Yanıtlar

arkadaşlar forumda yeniyim hatalarım olabilir uyarırsanız memnun olurum teşekkürler... Mesajı Paylaş

Sn. Tatanga öncelikle forum kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum.Bir ileti de en fazla 3 resim ve resim genişliği en fazla 1024 pixel olmalıdır. Mesajı Paylaş

şu üstteki iki aracın fotosunu otokar genel müdürü sn. serdar Görgüç bana özel olarak post etmişti. bende webde yayınlamıştım. ne günlerdi beee ;D Mesajı Paylaş

Bu resmi saatler önce otokarın giriş kapısı önünde çektim. Adapazarı yönüne gidiyordu. Bundan yarım saat önce bir araç daha çıkmıştı. Onu kaçırdım. Az daha bunu da kaçırıyordum. :D
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hocam güzel resimler eklemişsin saol..Bu arada Bomba atar kuleli kobrayı da ilk kez gördüm.. Ayrıca ne saçma renk lan o :D Mesajı Paylaş

Bahreyn de Çatışmalarda ön saflarda kullanılan Kobralarımız..

KAYNAK

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=98836&start=740 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz