SSM 2012 Faaliyet Raporu

Başlatan AVCI, 01 Mayıs 2013, 23:04:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Henüz inceleyemedim ama önemli bilgiler çıkabilir umudundayım.

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 5,521 
  • Türk Savunma Sanayinden Genel Haberler
  • 5 Yanıtlar

Baris Kartali Projesinin Durumu nedir? Mesajı Paylaş

Yerli ESM sistemi geliştirme projesi başlatmışlar.İsrail ile yaşanan sıkıntıdan sonra akıllara başa geldi sanırım.Diğer taraftan teslimat için iki aşamalı bir plandan söz ediliyor.

Mesajı Paylaş

Ben anlamiyorum Israil bizden Özür dilemedimi? Ozaman niye biz bu Israil ESM Sistemi en azindan ilk Ucak icin derhal alip Stop Gap Cözüm olarak takip kullanmiyoruz? Ilk Ucak bizim Yerli Sistem hazir olana kadar Israil Sistemi ile donatilabilinir. Eger Israil gercekten Özür dilemek istiyorsa ve bizim Hükümet bizim Menfaatimizi düsünüyorsa ozaman derhal böyle bir calisma baslatilmasi lazim. Bence Iki Haftaya Israilden gelen elemanlarin Yardimiyla ilk HEIK Ucagimizi Göreve hazir hale gelebilir.

Adamlara Radar üssü bile kurduk, yapabilecekleri en azindan bize bu ESM Sistemini vermektir!!

Yerde cürüyecegine Baris Kartalimiz Havada ucsa, Hatayi korusa daha mantikli, hayirli olmazmi? Yarin Esad son Careyi Hatayi Kimyasal Silahla haritadan silmede bulursa, bunun Sorumlusu kim olacak? Yada yine kimse üstlenmeyecekmi bu Sorumlulugu?!

Bazen sasiyorum nasil bir Düzen kurmusuz. Basimizdakiler yiyor iciyor ama hic Sorumluluk üstlenmiyorlar. Hesap soranda yok. Harcanan ama bizim Paramiz, bizim Canimiz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Dumlupinar99 - 02 Mayıs 2013, 17:55:24
Ben anlamiyorum Israil bizden Özür dilemedimi? Ozaman niye biz bu Israil ESM Sistemi en azindan ilk Ucak icin derhal alip Stop Gap Cözüm olarak takip kullanmiyoruz? Ilk Ucak bizim Yerli Sistem hazir olana kadar Israil Sistemi ile donatilabilinir. Eger Israil gercekten Özür dilemek istiyorsa ve bizim Hükümet bizim Menfaatimizi düsünüyorsa ozaman derhal böyle bir calisma baslatilmasi lazim. Bence Iki Haftaya Israilden gelen elemanlarin Yardimiyla ilk HEIK Ucagimizi Göreve hazir hale gelebilir.

Adamlara Radar üssü bile kurduk, yapabilecekleri en azindan bize bu ESM Sistemini vermektir!!

Yerde cürüyecegine Baris Kartalimiz Havada ucsa, Hatayi korusa daha mantikli, hayirli olmazmi? Yarin Esad son Careyi Hatayi Kimyasal Silahla haritadan silmede bulursa, bunun Sorumlusu kim olacak? Yada yine kimse üstlenmeyecekmi bu Sorumlulugu?!

Bazen sasiyorum nasil bir Düzen kurmusuz. Basimizdakiler yiyor iciyor ama hic Sorumluluk üstlenmiyorlar. Hesap soranda yok. Harcanan ama bizim Paramiz, bizim Canimiz.

NOT : YAZILARIMI BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM  AMA BU EMİN OLUN BAĞIRDIĞIM ANLAMINA GELMİYOR SADECE YAZILARI DAHA RAHAT OKUYABİLİYORUM (GÖZ PROBLEMİM YOK  :))

İSRAİL BİZDEN ÖZÜR DİLEMEDİ DEVLETLER ARASI ÖZÜR ÖYLE TELEFON AÇIP KUSURA BAKMA YANLIÞLIK OLDU ÖZÜR DİLERİM TARZINDA OLMAZ YAZILI BİR ÞEKİLDE OLUR!!!!  İSRAİL DENEN LANETLİLER TOPLUĞU(KURAN-I KERİM : İsrailoğullarından o küfredenler, hem Davud'un hem de Meryem'in oğlu İsa'nın dili ile lanetlendiler. Bu, onların isyan etmeleri ve hakkın sınırlarını aşmakta olmaları yüzündendi.) ULUSLARARASI  KARA SULARINDA HAKKI OLMAYAN BİR ALANDA SALDIRIDA BULUNDU KISACA SUÇLUYDU VE BU YAPTIĞINI RESMİ BİÇİMDE KABUL ETMELİYDİ AYRICA BAHSEDİLEN GÜYA ÖZÜR DİLEMESİ SONRASI ÖDENECEK TAZMİNATI DOĞRUDAN DEVLET ELİYLE DEĞİL !!!!!!!!! KURACAKLARI BİR FON TARAFINDAN AİLELERE ÖDENMESİ KARARLAÞTIRILDI BU ÖDEME ÞEKLİ SANKİ BİR HAYIR KURUMUNUN İHTİYAÇ SAHİBİ BİR VATANDAÞA PARA YARDIMI YAPMASI GİBİ BİR DURUM ARZ EDER  YANİ ÖZET OLARAK İSRAİL ÖZÜR FELAN DİLEMEDİ Mesajı Paylaş

Ozaman yinemi kandirildik?

:-\ Sonumuz ne olacak? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz