OTOKAR TULPAR

Başlatan AVCI, 03 Mayıs 2013, 15:52:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020+ sonrasında 1000 tulpar ve 1000 altay lı bir KARA KUVVETLERİ epey caydırıcı olacaktır Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Altay o sayılara ulaşırmı  birşey söylemek zor ancak Tulpar için çok uzun yıllar beklemeyeceğiz gibi hatta TSK'dan önce başka ordularda göreceğiz.Tulpar ilk satışını büyük bir başarıyla Puma'yı saf dışı bırakarak bir ortadoğu ülkesine yapılmış bile. Mesajı Paylaş

Altay 2030 yılına kadar 750 adete ulaşır düşüncesindeyim ayrıca tulpar hangi ülkeye satıldı biraz açar mısınız   ??? Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Alıntı yapılan: enes8101 - 18 Ekim 2013, 20:21:17
Altay 2030 yılına kadar 750 adete ulaşır düşüncesindeyim

İMKANSIZ!!! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Þöyle yorumlar atarken bir açıklamasınıda atın nedir bu ortaya bir laf atıp çekilme furyası..? Mesajı Paylaş

ben bu ''imkansız''ın açıklamasını getireyim.

-en erken 2015'te seri üretime geçildi diyelim.(hoş bu bile çok çok iyimser bir tarih)
-bir mucize de oldu ve seri üretim ihalesi otokara verildi. (son olaylardan sonra devletçi zihniyet bu işi abmk'ya verir)
-2015-2030 arasındaki 750 tank üreteceğiz. yani yıllık 50 tank.
-ki bu tankın motoru, şanzımanı yurtdışından geliyor(malum artık ambargo yiyeceğimiz konuşuluyor kulislerde)
-Tulpar, Cobra, Cobra2, Ural, Kaya, Kale, Defender gibi başka araçlar da üreten bir fabrika, tüm üretim hattını bu işe ayırsa bile bu tarih zor.

umarım ikna edici olabilmişimdir. Mesajı Paylaş

Olabilirliğini bizde biliyoruzda bir şey ortaya atıyorsanız açıklamasınıda yapın bir zahmet. Biz biliyor olabiliriz ona göre fikir yürütüyoruz fakat burayı okuyan çaylak bir savunma sanayi sever bilmez., anlamaz. Bunun dışında.;
Altay'ın seri üretiminin Otokar'da olduğunu kim söyledi.?
750 tank konusunda bencede pek gerçekçi bir rakam değil fakat kuvvetin isterine bağlı gerekirse üretim hattı hızlandırılabilir veyahut fabrika genişletilebilir bizim bileceğimiz iş değil ama tahmin ediyoruz.
Ambargo gelirse bizde ona göre adım atarız da neden ambargo yiyecekmişiz.? Ha UMHSS Çin'e verdik unutmuşum..
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 18 Ekim 2013, 23:05:32Altay'ın seri üretiminin Otokar'da olduğunu kim söyledi.?

faraza dedik yahu. kurmaca, senaryo... Mesajı Paylaş

He doğru kaçırmışım pardon. :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Destinyy - 18 Ekim 2013, 23:15:38
He doğru kaçırmışım pardon. :)

onunkisi işkembe-i kübradan;) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz