OTOKAR URAL

Başlatan AVCI, 03 Mayıs 2013, 15:53:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: enes8101 - 05 Şubat 2014, 12:34:33
Ne ara girdi hiç haberde yapmıyorlar peki kaç adet alınacak?

TSK da değil yahu sadece PÖH birliklerinde o da yanlış haber gelmediyse 40-50 araç civarında olacak. Mesajı Paylaş

Otokar'ın tekel konumu iyice canımı sıkmaya başladı artık. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Otokar'ın konumu, uzmanlaşmayı , bilgi birikimini ve arge konusunda kaynak kullanımının verimliliğini de birlikte getiriyor ama.Örneğin Almanya'da kimse KMW'den rahatsız değildir diye düşünüyorum Mesajı Paylaş

Otokar olsun BMC olsun, digerleri olsun Turkiyenin hicbir savunma firmasini harcama luksu yok, hepsine ihtiyacimiz var Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Arac guzel de uygulama biraz zayif, soyle uzaktan kumandali bir sniper kulesi olsa da molotof kokteyli atanin elindeki siseyi vursa yansin pezemenk Mesajı Paylaş

Bayılıyorum bu araca. Otokarın eylemlerinin devamını bekliyoruz. Çok başarılı araçlar geliştiriyorlar. Tebrikler... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Otokar URAL´i üretmekle cok büyük bir hata yapmis. Cobra 2 nin önünü kapatir bu arac...

Ejder yalcin artik PÖH ve JÖH ün yeni gözdesi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz