OTOKAR KOBRA II

Başlatan AVCI, 03 Mayıs 2013, 15:54:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zaten Ford Romania, Ford Otosan tarafından satın alınmıştı. Otosan buraya büyük bir yatırım yapıyor. Bu ihalenin Otokar'a kalması beni hiç şaşırtmadı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kabardey - 04 Ekim 2024, 22:06:38
Zaten Ford Romania, Ford Otosan tarafından satın alınmıştı. Otosan buraya büyük bir yatırım yapıyor. Bu ihalenin Otokar'a kalması beni hiç şaşırtmadı.

Ben Ford Otosan'un Romanya yatırımını çok beğenmiştim o gün. Bu yatırım mutlaka etki etmiştir
Otosan ve TOFAÞ umarım ileriki dönemde fabrika satın alma/kurma yatırımlarına devam eder. TOFAÞ'ın Stellantis çatısında birleştikten sonra Koç grubu için güzel fırsatlar önlerine gelebilir. Mesela Citroen ve Peugeot modellerinin üretiminde rol alabilir. TOFAÞ fabrikası Fiat grubunda hem üretim kalitesi olarak hemde fabrikanın telnolojik ve fiziki altyapısı olarak çok önemli üstüne Türk otomotiv sanayisinin avantajları da eklenince. Mesajı Paylaş
Toprakların ucu deniz olan bir ulusun sınırını, halkının kudret ve yeteneğinin hududu çizer bu yüzden mükemmel ve kaadir bir Türk Donanmasına malik olmak gayedir.

Ara ara zırhlı araç ihracat haberleri görüyoruz Nurol Katmerciler Otokar Tümosan filan ama koskoca BMC ihracat konusunda çok başarısız galiba. Ne belediye otobüsü ne kamyon ne askeri araç ihraç edemiyor. Anca Libya ya Azerbaycan a Somali'ye Bosna Hersek'e Ukrayna ya filan gibi devletin parmağının olduğu yerlere oluyor oda çoğu sanki Türkiye Devletinin üstlendiği hibeler gibi. Belediyelere orduya polise maşallah kimseye pazar kaptırmıyorlar ama ihracatta tık yok. Ulusal vazifedir ihracat ile döviz getirmek bu işi yapmak zorundalar bir kendilerine gelsinler biraz. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 06 Ekim 2024, 02:01:27
Ara ara zırhlı araç ihracat haberleri görüyoruz Nurol Katmerciler Otokar Tümosan filan ama koskoca BMC ihracat konusunda çok başarısız galiba. Ne belediye otobüsü ne kamyon ne askeri araç ihraç edemiyor. Anca Libya ya Azerbaycan a Somali'ye Bosna Hersek'e Ukrayna ya filan gibi devletin parmağının olduğu yerlere oluyor oda çoğu sanki Türkiye Devletinin üstlendiği hibeler gibi. Belediyelere orduya polise maşallah kimseye pazar kaptırmıyorlar ama ihracatta tık yok. Ulusal vazifedir ihracat ile döviz getirmek bu işi yapmak zorundalar bir kendilerine gelsinler biraz.

Adamların elindeki en iyi araçlar Kirpi ile Vurandı. Onu da üretim kapasitesi göre az çok sattılar. BMC bir sürü bir şey çıkardı ama haydi yap bakalım deyince, tosladılar. İzmir'deki yerleri çok küçük kaldı, ancak TSK'ya yetişebildiler. Sonra zaten Altay işine girip fabrika mabrika derken kendilerini bitirdiler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz