OTOKAR KOBRA II

Başlatan AVCI, 03 Mayıs 2013, 15:54:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: fırtına06 - 08 Mayıs 2013, 21:08:14
Biz neden bukadar aşağılık kompleksine sahip bir toplumuz anlamıyorum.Yapılan hiçbirşeyi beğenmiyoruz.Otokarın Humveeleri üreten firma ile çalıştığı zaten biliniyor.Daha Otokar'ın ismini bile doğru dürüst yazamayan insanların gelip burda ahkam kesmesine anlam veremiyorum.

Otogar Türkcede -Otobüs Garaji- demek. Otobüs Terminallerine Halk böyle hitab eder.

Otokar Kelimesi Otogarin bir Degisik türüdür. Sonucta Otokar Otobüs ve Treyler üreten bir Firma. Mesajı Paylaş

Bugün otokar yetkilileriyle yaptığımız  görüşmeye göre Cobra II V şekilli gövde yapısına sahip değil.Önceki Cobranın aksine Humvee şaşisi değil, tamamen özgün bir tasarım üzerine kurulu. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sase yürüyen Aksam. Hull degil.

Sase böyle birsey.

Bu Sasenin Üstüne Askeri zirhli Aracta yapilir, üstü acik lüks donatimli Jeep tarzi eglence Aracida yapilir. Otokarin yaptigida bu zaten. Kendini ispat etmis dayanikli sase seciyorlar (Bu Humvee olabilir, KMW Fennek olabilir) ve onun üstüne degisik tedarik yerlerinden Sistem ve Zirh Cözümleri ekliyorlar. Mesajı Paylaş

Silindi Mesajı Paylaş

Hull gövde demek. Sen hangi cobrada humvee gövdesi görüyorsun? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Mayıs 2013, 23:27:29
Hull gövde demek. Sen hangi cobrada humvee gövdesi görüyorsun?

Humvee Sasesi Görüyorum Cobra 1 ve 2de. Resimini paylastim yukarda. Bu yeni cikan Cobra2de sanki KMW Fennek Modelinin Sasesini kullaniyor. Otokar anlasilan AM General ile iliskisini kesip Alman teknolojisine yönelmis. Otokar Kaya ve yeni Versiyonu URALda KMW Dingo/Unimog Sasesini kullaniyor boyutlara bakarsak. Neredeyse birebir örtüsüyor Kayanin ve Uralin Boyutlari. Mesajı Paylaş

Daha önce de söylemiştim; Cobra II'de yerli tasarım bir şase var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Mayıs 2013, 00:30:15
Daha önce de söylemiştim; Cobra II'de yerli tasarım bir şase var.

Sanmiyorum. Bunu ispatlayacak Kaynaginiz varmi? Reportajda Otokar Görevlisini Ismini ve bu Sasenin nasil üretildigi hakkinda sorabilirsiniz. Ozaman tatmin olurum ancak ve bunun bircok defa Türkiyede yapilan 100% Milli yalanindan birtanesi olmadigina inanabilirim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Dumlupinar99 - 08 Mayıs 2013, 18:16:28
Ne Otogari ya? Bu Araci ABD standinda pazarliyordu Humveeyi üreten AM General sirketi. Kullandiklari Klima dügmeleri bile ABDnin sivil Humvee (Hummer2) versiyonundan alinmis.  ::)

ABD Sirketi bu Cobra Ismini/Markasini artik kendi Aracini pazarlamak icin kullaniyor. Otokarin felan degil bu Arac. Otokar sadece bir alt yüklenicidir Humvee Platformunda.

AM GENERAL COBRA2

Bazi Arkadaslar Otogarin artik Kraus Maffei Wegmanin korkulu kabusu oldugunu iddaa ediyordu.. ;D

Ac Tavuk kendini Bugday Ambarinda sanarmis!
ne otogarı YAHU esenler otogarımı? haremde olabilir :)) biraz dikkat lütfen. esas benim merak ettiğim şu ,  Otokar cobra 2 de gövde monokok mu acaba ? Mesajı Paylaş

Okuma yazman yokmu Kardesim? Yukarda hepsi yaziyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz