Amerika fena karıştı

Başlatan marial, 11 Mayıs 2013, 12:36:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amerika ne oldu yahu? Duruldu mu?
Her defasında daha da sertleşen bu siyahi tepkinin 1 sene kadar uyuyup yine bir yerde patlak vermesini bekliyorum. Mesajı Paylaş

]

ABD bu hengameyi atlattı ama bir sonrakini atlatabilir mi bilmiyorum. Her adımda bu tüp olaylara gösterilen tepki inanılmaz artıyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

]

Alıntı YapABD'de, seçim sonrası beklenen isyan ve protestolara karşı hazırlıklar başladı.

Beyaz Saray'ın etrafı çit ile çevrildi. 250 Ulusal Muhafız bölgeye sevk edildi.
Mağaza ve iş yerleri de, olası yağma ve şiddet olaylarına karşı şimdiden önlemlerini almaya başladı.

https://mobile.twitter.com/oztrk_aydnTR/status/1323211789665001473
Mesajı Paylaş
]

Alıntı YapBeyaz Saray: Başkan Trump'ın emriyle Ulusal Muhafızlar Kongre'ye sevk edilecek.
Mesajı Paylaş
]

Bugün yani bizim saatimizle akşam Olaylar çok farklı noktalara evrilebilir. Silahlı gruplar örgütlenip "bugün WDC'yi ablukaya alacağız" diye açıklamalar yapıyorlar ve içlerinde çokça da eski askerler var.

canlı canlı  adam cctv kurmuş ;D  Mesajı Paylaş

HOLLYWOOD EFFECT.... Fazla film bünyeyi bu hale sokar.... Keyifle izliyoruz... Mesajı Paylaş

iç savaş beklentimiz pardon kaygılarımız var Mesajı Paylaş

Beklentin ne oldugunu bilmiyorum ama oyle veya boyle Trump  iki hafta sonra miyadini doldurmus olacak.
Goruntuler ise basi bozuklugun nerelere kadar tirmandiginin sadece gostergesi. Bu durum da birkac gun icerisinde kontrol altina alinir .Yagma ve vandalizim yaratanlar ise kesin yargi onune cikarilir diye dusunurum. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz