Genel Maksat Helikopteri Projesi

Başlatan kosavalı1989, 06 Mayıs 2009, 20:21:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce SSM hangi sistemi seçecek?

Sikorsky - UH60
Agusta Westland- AW149
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

müthiş hızlı ilerleme nedeni bizim isterlerimiz mi, abd kaynaklı mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Eylül 2020, 00:41:55

Bu tablo doğru değil  ya da anlatmak istediğini tam anlatamamış.
Mi-17, 17bin ile herhalde helikopter tarihinde en yüksek üretim sayısına sahip helikopterdir. Mesajı Paylaş

Fakat aktif diyor, kaza kırım veya emekli olanları saymıyor Mesajı Paylaş

O sıralamadaki UH-1'in yerini 5 seneye kadar Gökbey alacak... Demedi demeyin.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 29 Eylül 2020, 16:57:22
O sıralamadaki UH-1'in yerini 5 seneye kadar Gökbey alacak... Demedi demeyin....

5 seneye kadar 1287'den fazla helikopter mi üreteceğiz? Þaka yapıyorsun değil mi? :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

T-700'ün yerini alacak motor...

Mesajı Paylaş

UH-60/T-70 Kara Kuvvetleri için her maksatta çok başarılı bir helikopter ve lisans altında TAİ'nin %96 oranında modifikasyonlu yerli üretmesi, çok yerinde bir tercih olmuş.

Motorda TEİ ortağı GE'nin olunca, üretimin yanı sıra bazı modifikasyonlar da yapılıyor motorda. 1995hp olan T700-GE-701D motoru T700-TEİ-701D olarak sade adı değişmedi..
Üretim nişanı olan TEİ plakası işin arması ama asıl önemli olan, TEİ ürettiği bu motoru yurtdışına da satabilecek ve şuan Dünya'da kullanımda olan tüm GE-T700 motorlarının bakım hizmetini de yapacak..

Bu kuş + bu modifikasyonlu motor, en faydalı işlerden biri oldu. Mesajı Paylaş

Bu motorun tüm sıcak kısımlarını da TEI üretiyor.
Helikopterin denize uyumlu versiyonunu da yapsalar çok iyi olurdu. TCG Anadolu çıplak! Mesajı Paylaş

Alıntı YapSikorsky S-70i Genel Maksat Helikopterinin TUSAÞ tarafından lisans altında üretilmesi için geliştirilen T-70 projesinde ASELSAN aviyoniklerle gerçekleştirilecek uçuş testlerin 2021'in 2. yarısında başlayacağını duyurdu.

S-70B Sea Hawk helikopterlerine TEMREN füzesinin entegrasyonuna devam edilmiştir. F–16 BLOK
30TM model uçak için geliştirilen IFF Mod 5/S dost düşman tanıma sistemi entegrasyonu gerçekleştirilmiş ve uçuş testleri başarıyla tamamlanmıştır.
https://mobile.twitter.com/kimlikci_954/status/1390653495838052352
Mesajı Paylaş
]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz