Genel Maksat Helikopteri Projesi

Başlatan kosavalı1989, 06 Mayıs 2009, 20:21:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sizce SSM hangi sistemi seçecek?

Sikorsky - UH60
Agusta Westland- AW149
Alıntı yapılan: serkan1976 - 15 Ocak 2023, 12:55:48
Hürjet,Akıncı,MMU vb. bir sürü altyapı yatırımları yapıldı bir boya firması hava araçları için Boya yatırımı yapmalı.
Askeriye ihalelerini alacak ne güzel işte, para olsa da biz girsek forumca...

Defenceturk boyacılık aş.... ;) İmam hatip mezunu bir arkadaşımızı da CEO yapar bütün ihaleleri de alırız...

Imam hatip mezunu kisilerle ne alip veremedigin var , gereksiz bir yorum olmus..sapantili bir sekilde imam hatiplilileri asagilayan,kucuk goren.vs kisileride ayrica kiniyorum.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SATURN - 15 Ocak 2023, 14:16:50
Hürjet,Akıncı,MMU vb. bir sürü altyapı yatırımları yapıldı bir boya firması hava araçları için Boya yatırımı yapmalı.

Defenceturk boyacılık aş.... ;) İmam hatip mezunu bir arkadaşımızı da CEO yapar bütün ihaleleri de alırız...

Imam hatip mezunu kisilerle ne alip veremedigin var , gereksiz bir yorum olmus..sapantili bir sekilde imam hatiplilileri asagilayan,kucuk goren.vs kisileride ayrica kiniyorum..

Estağfurullah aşağılama yok yorumum da sadece işi kolaylamamıza katkısı olur diye böyle söyledim...Tamam düz Anadolu liseli olsun... Mesajı Paylaş

Bizim semt de iki yeni lise. Sonra niye kızıyorsun ötekileştiriyorsun diyorlar.

bu klasik lise.

buda imam hatip lisesi.

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: SATURN - 15 Ocak 2023, 14:16:50

Imam hatip mezunu kisilerle ne alip veremedigin var , gereksiz bir yorum olmus..sapantili bir sekilde imam hatiplilileri asagilayan,kucuk goren.vs kisileride ayrica kiniyorum..

İmam hatiplileri eleştirmiyor o. "İmam hatipli olsun, isterse çamurdan olsun!" diyen zihniyeti eleştiriyor. Nepotizm mevzuları yani. Mesajı Paylaş

Sikorsky 5 bininci Black Hawk helikopterini teslim etmiş...
Gerçekten TSK'nın yaptığı en doğru seçimlerden biri blackhawk alım tercihidir.... Mesajı Paylaş

Rahmetli Eşref BİTLİS sağolsun. TSK'ya saldırı ve genel maksat helikopteri anlamında çağ atlattı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 22 Ocak 2023, 22:39:30
Rahmetli Eşref BİTLİS sağolsun. TSK'ya saldırı ve genel maksat helikopteri anlamında çağ atlattı.
Allah rahmet eylesin Mesajı Paylaş

]

]

Yerli derken?
Lisans altında üretim değil mi bu helikopterler? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz