Süper Kamuflaj

Başlatan SKYWOLF, 17 Mayıs 2013, 15:30:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cidden bulamadım kurbağa nerde.. :D Kafam takılır abi buna söyle lütfen.. :D Mesajı Paylaş

Demek bulamadınız. :)
Haklısınız, doğal kamuflajı ile onu bulmak çok zor. Doğal ortamda çok gördüm bu kurbağalardan. Önünüzde hareket ederken bile farketmesi zor. Hareketi görüyorsunuz. Ama bir anlık hareketi neyin yaptığını bulana kadar kurbağanın birkaç hareketi ard arda yapması gerekiyor. :D

Sizin için rengini değiştirdim. ;)

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Totem - 21 Mayıs 2013, 19:41:02
ben bu hayvandan korkuyorum valla bir hayvanın hiçmi yüzü gülmez mubarek :)

Bu sanki bize gülümsüyor gibi. :D

Bu da göz kırpıyor. ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bir başka doğal kamuflaj ustası daha...

Mesajı Paylaş

EĞER GÜNÜN BİRİNDE BUKALEMUNLARIN BU DEĞİÞEBİLEN KAMUFLAJ YETENEĞİNİ  ZIRHLI ARAÇLAR VE PİYADELER İÇİN GELİÞTİREBİLİRLERSE BU GELİÞTİRMEYİ YAPAN TARAFIN ÇOK BÜYÜK BİR KAZANCI OLUR Kİ UMARIM TÜRK ORDUSUDA DAHİL HİÇ BİR MİLLETİN ORDUSU BÖYLE BİR TEKNOLOJİ GELİÞTİRMESİN ÇÜNKÜ BU TEKNOLOJİ GERÇEKTEN ÇOK TEHLİKELİ BİR ÞEY OLUR DÜÞÜNSENİZE ADAM AĞACA YAPIÞMIÞ SEN ONU GEÇİYORSUN ARKANDAN BIÇAĞI SAPLAYIVERİYOR HİÇ SEVMEDİM BU İÞİ Mesajı Paylaş

O durumlarda belki birileri termal kameraları kullanmayı akıl eder Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Mayıs 2013, 13:46:07
Alıntı yapılan: Totem - 21 Mayıs 2013, 19:41:02
ben bu hayvandan korkuyorum valla bir hayvanın hiçmi yüzü gülmez mubarek :)

Bu sanki bize gülümsüyor gibi. :D

Bu da göz kırpıyor. ;)
valla sayın skywolf bana hiç gülüyor gibi gelmedi yada bu hayvan bende tırsıntı oluşturmuş :) Mesajı Paylaş

AKLINIZDA BULUNSUN BAYKUÞLAR ACAYİP YIRTICI KUÞLARDIR OLUT DOĞADA KARÞILAÞIRSANIZ ORDAN UZAKLAÞIN PENÇELERİ JİLET GİBİDİR Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz