Süper Kamuflaj

Başlatan SKYWOLF, 17 Mayıs 2013, 15:30:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: DELİ_BAMYA - 26 Mayıs 2013, 01:38:50
AKLINIZDA BULUNSUN BAYKUÞLAR ACAYİP YIRTICI KUÞLARDIR OLUT DOĞADA KARÞILAÞIRSANIZ ORDAN UZAKLAÞIN PENÇELERİ JİLET GİBİDİR

Fare ile beslendikleri için bizlere birşey yapmazlar. ;) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 26 Mayıs 2013, 02:04:32
Alıntı yapılan: DELİ_BAMYA - 26 Mayıs 2013, 01:38:50
AKLINIZDA BULUNSUN BAYKUÞLAR ACAYİP YIRTICI KUÞLARDIR OLUT DOĞADA KARÞILAÞIRSANIZ ORDAN UZAKLAÞIN PENÇELERİ JİLET GİBİDİR

Fare ile beslendikleri için bizlere birşey yapmazlar. ;)

AMA BEN İNSANA SALDIRANI GÖRDÜM BUNDAN DOLAYI DEDİM HATTA BİRİNİN GÖZÜNÜ ÇIKARMIÞ GALİBA YANLIÞ HATIRLAMIYORSAM BİR HABERDE OKUMUÞTUM Mesajı Paylaş

Sevimli hayvanlar. Küçükken yakalamıştım bir tane. Yeni uçmaya başlamış yavru bir baykuştu. Evet pençeleri gerçekten jilet gibi. Ama tüyleri de aksine yumuşacık. O nedenle sessiz uçaral fare gibi hayvanları avlayabiliyorlar. O koca gözleri  radar gibi her hareketi görebiliyor. ben seviyorum bu hayvanları. Bence korkutucu değil, hep düşünceli görünüşleri nedeniyle filozofları andırıyorlar.  8) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

OKEY MADEM ÖYLE KAMUFLAJ BÖLÜMÜNDEYİZ BENDE 2 RESİM YOLLAYIM VE SORUYORUM BU 2 RESİM DE BİR TANE PARALI TERÖRİST VAR SURİYEDE ÇARPIÞIYOR GÖREBİLDİNİZ Mİ?

Mesajı Paylaş

Güzel kamufle olmuş. Baykuş kılığı yakışmış.  ;D ;D Mesajı Paylaş

Korkmayın şu sessiz karizmadan yahu. :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz