T-129 ATAK

Başlatan SKYWOLF, 19 Mayıs 2013, 01:31:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Partikül - 21 Eylül 2019, 23:26:36
Teknofest' te ATAK pilotlarından birine; Güney Doğu operasyonları anlamında AH1-W / ATAK karşılaştırması yapabilir misiniz? dedim; Cevap: ATAK' ın performans anlamında Cobra' dan daha iyi olduğunu, daha fazla yükle daha iyi performans sergilediğini, tercihinin kesinlikle ATAK' tan yana olduğunu söyledi... sonra biraz daha teknik konuları konuştuk; bilgilendirdiği için teşekkür ettim ve oradan ayrıldım.

Bu teknik konuları bizimle paylaşsanız memnun olurdum. Mesajı Paylaş

Bildiğimiz şeylerden bahsetti; kokpit özellikleri, silah ve sensörler, motor performansı falan... zaten ayak üstü kısa bir konuşmaydı. Araya girip soru sormak isteyenler falan da olunca; baktım ki muhabbetten pek randıman alamayacağım, teşekkür ettim ayrıldım. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
Mesajı Paylaş
]

]

Alıntı Yap
Mesajı Paylaş
]

]

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Elimizde çok fazla sayıda T-129 atak var keşke mildar'ın ufak rotor üstü son sürümünü rotor üstlerine ekleyip radar güdümlü umtasları entegre etsek . Heleki tank ve zma kuvvetlerimiz bu kadar yavanken çok iyi olurdu. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Umtas menzili 8 km.Zaten T-129 bu menzile angaje olabiliyor Þu anda bildiğim kadarıyla...
"Mildar ile radar güdümlü umtas daha iyi olur"  ne demek anlamadım hocam...

Mildar ile umtas'ın etkinliği nasıl artacak,biraz bilgi verir misiniz? Mesajı Paylaş

Sn Serkan1976,
mildar 27km menzilde helikoptere nerede ne olduğunu gösteren bir milimetrik radar. Bu radar, güdümüyle bu menzil içerisinde helikopter Anti gemi füzesinden tutun Anti tank füzesi vs'yi hassas olarak hedefine güdümleyebilir.
İlk mildar, kanat altında taşınan ters dönmüş düdüklü tencere idi. Yeni mildar daha küçük ve helikopterde mast üstüne veya gövde altına yerleşebilecek Ebatta. Tabii mast üstü ideal nokta. Heli kendisini göstermeden tepe arkasından atış yapabilir.
Zannedersem Sn Battlestar'ın sözünü ettiği bu.
Tabii eski helikopterlere takılamaz ama yeni t629 ve atak 2 helikopterlerine takılırsa heli'nin atış ve vuruş hassasiyetini çok arttıracaktır. Umtas füzesi zaten t129 uyumlu. Mildar destekli olunca hedefi çok önceden görme ve belirleme olanağı sağlıyor. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz