Fuujin Attack Helicopter

Başlatan AVCI, 23 Mayıs 2013, 16:43:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İlginç bir düşünce ve tasarım.Sanırım bir Japon'un 3D çalışması ama hakikaten ilgi çekici olmuş.Farklı düşünen beyinlere hep hayran olmuşumdur.

http://kotaku.com/chinese-newspaper-confuses-the-japanese-military-with-509258501 Mesajı Paylaş
  • Gösterim 9,168 
  • Tasarımlar
  • 7 Yanıtlar

Japonların robot takıntılarına benziyor .  ::) ::) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Aslında öyle zaten,ama geleceğe ait çizgileri bugünden bize gösterdiğinden bu tür tasarımlara hep olumlu bakmışımdır.Gerçekleşmeyecek olsalar bile düşünce ufuklarını yeni rüzgarlarla doldurup yol aldırmaya yetkin işler bence.Velhasılı düşünmekten zarar gelmez,yollar yürümekle aşınmaz kabilinden ;) Mesajı Paylaş

Kuyruk pervanesi olmadan dengeyi nasıl sağlamayı düşünüyor acaba! Mesajı Paylaş
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...

Alıntı yapılan: monders - 17 Ağustos 2013, 16:41:07
Kuyruk pervanesi olmadan dengeyi nasıl sağlamayı düşünüyor acaba!

NOTAR sistemi vardır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

bu aracı kullanacak arkadaş korumasız mı olacak ? ben her hangi bir zırh göremedim Mesajı Paylaş
tuhaf olan sahtesinin gerçeğinden daha iyi olmasıdır ...

BU yavru yapay zeka ile super olur... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: мคяครℓเ - 29 Aralık 2014, 22:07:35
BU yavru yapay zeka ile super olur...

Çok mantıklı. Bu durumda zaten açık hedef  olan pilot bölümü de kalkacağı için araç ağırlığı da azalmış olur. Bu da daha fazla yakıt ve dolayısıyla daha fazla havada kalma süresi ve menzil demek olur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz