Yeni forum'u kutlarim

Başlatan Nutuk, 08 Mayıs 2009, 15:19:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oncelikle merhaba, sanirim kendimi tanitmaya pek gerek yok cogunuz beni mutlaka TRmilitary ve Waff forumlarindan taniyordur.

Yeni forum gayet hos olmus, emegi gecenleri kutlarim.

Bu arada forum kurallari olan Turkce'ye onemi gonulden destekliyorum fakat (Hollanda) klavyemdeki Turkce harf eksikligi yuzunden buna tam anlamiyla uyamadigim icin lutfen mazur gorun.

Forum'da ilk aradigim sey Turk savunma sanayisinin yenilikleri, sagolun IDEF fuari resimleri ile bu guzel bir sekilde saglanmis. Fakat "yeni Turk silahlari" gibi veya benzeri bir baslik altinda her yenilik icin ayri bir topic ile tartisma irdeleme ortami iyi olur dusuncesindeyim.

Tekrardan ellerinize saglik, guzel bir forum olmus!

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 10,786 
  • Hoşgeldiniz, Sizleri Tanıyalım
  • 11 Yanıtlar

Hosgeldınız, tesekkurler..

klavye sorununda yanlız degılsınız ;D Mesajı Paylaş

Hoşgeldiniz Sayın Nutuk.Sizleri burda gürmek güzel. :D
Ayrıca güzel sözleriniz için sağolun varolun.Sizler olmasanız burası sadece bir forumdan ibaret. :)
Mesajı Paylaş

Aramıza Hoşgeldiniz Sayın Nutuk..Umarım güzel vakit gecirsiniz..! :) Mesajı Paylaş

Sevgili NUTUK, seni de aramızda görmek ne hoş. Hoşgeldin kardeşim... :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hoşgeldin!...Sizi aramızda görmek çok hoş. Mesajı Paylaş

Hoşgeldin Kardeşim  ;D
Youtubede görmüşlüğüm var seni yada başka bir military sitesinde
yanlış hatırlamıyorsam Mesajı Paylaş

Sayın NuTUK hoşgeldiniz..Eminim forum sizden çok faydalanacakır. Mesajı Paylaş

Hoşgeldiniz. Umarız keyifli vakit geçirirsiniz.

Bilgi paylaştıkça çoğalır. Hiçbirimiz burada tartıştığımız konular hakkında, o konuları gerçeğe dönüştürenler kadar bilgi sahibi olduğumuzu iddia edemeyiz. Bizler için forum aslında "hobi" olarak tanımlayabileceğimiz konularda bilgilerimizi paylarak eğlenceli tartışmalar (kavga değil :) ) gerçekleştirebileceğimiz güzel bir ortam. Hepimiz bunu düşünerek katkıda bulunursak göreceğiz ki gerçekten zevkli bir uğraş içerisindeyiz. :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz