T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bencede öyle ben sadece blackhawk'ın belirtiği noktaya cevap olsun diye öyle yazdım.Normal olanı 25 mm 500 mermidir benim gözümde. Mesajı Paylaş

Bir Süper Cobra 750 mermi, bir Apache 1200 mermi taşırken, ATAK helikopterinin  sadece 300 mermi taşıması çok ilginç. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Atak'ın 500 mermi taşıyacağı ile ilgili bazı duyumlar vardı aslında ama şuan durum nedir emin değilim.Helikopterin gövdesi boyunca gelen mermi şeridinin iki kat olarak düzenlenmesiyle mermi adedinin 500e çıkarılacağı konuşuluyordu. Mesajı Paylaş

Prototip düştü düşeli bir ses seda yok bence programda baya bir gecikme olacak :S Mesajı Paylaş

En azından 6 aylık bir gecikmeden sözediliyor ki buna diğer ufak tefek aksaklıklarıda eklerseniz ben kafadan 1 yıl diyorum,aslında bu bile çok iyi eğer o kadarla kalırsa tabi. Mesajı Paylaş

Ya gerçekten apache yi düşününce! onu geçtim süper cobra bile 750 tane taşıyor.Birde apache 30 mm kullanıyor.Gerçi apache ve t129 u karşılaştırmamak lazım apache zaten ağır saldırı helisi ka-52 ile birlikte en güçlü atak helisi.Bence t129 en az 750 mermi taşımalı.
Bence 1 yıl gecikme olmaz muhtemelen 2. bir prototip heli vardır biraz donatılır testler devam eder Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 14 Mayıs 2010, 20:01:00
Ya gerçekten apache yi düşününce! onu geçtim süper cobra bile 750 tane taşıyor.Birde apache 30 mm kullanıyor.Gerçi apache ve t129 u karşılaştırmamak lazım apache zaten ağır saldırı helisi ka-52 ile birlikte en güçlü atak helisi.Bence t129 en az 750 mermi taşımalı.
Bence 1 yıl gecikme olmaz muhtemelen 2. bir prototip heli vardır biraz donatılır testler devam eder
Apachilerden ufak bir tane top yokmuydu ? Pıt pıt pıt atanlardan.:D Apache baya bi gelişim geçirdi.Ka-52'ler gibi.Bizim daha başlangıç bekleyip görücez ne olacak diye.Avcı bilgi teşekkürler.Aslında makinalı yerine ufak bir top koysalar daha iyi olmazmıydı ? Varmı elimizde böyle bir sistem ? Mesajı Paylaş

bi arkadaşın dediği gibi tam da gçKore'ye ihale için hazırlanılırken... ama olsun kimse almasa da olur. biz üretelim de ;) Mesajı Paylaş

Aselsan dergisi sayı 80 den bir resim.Ter Aselsan tesisleri sanırım bu demo üzerinde Aselsanın iş payı olan bölümlere ilişkin çalışmalar yapılacak.Kokpit entegrasyonu silah arayüzlerinin entegrasyonu top-atış kontrol bilgisayar bağlantıları vs aklınıza gelen ne varsa burada denenecek gibi görünüyor.

Mesajı Paylaş

Güney Kore bence ya ah-64D yada tiger alır.Biz bu pazarda yeniyiz.T-129 u satabileceğimiz ülkeler azerbeycan gürcistan,pakistan gibi ülkelerdir. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz