T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vatan millete hayırlı olsun allah bütün projelerimizin tamamlanmasını nasip etsin Mesajı Paylaş

Bu ilk prototip yada tek prototip TAİ nin sadece uzerinde sistemleri deneyip geliştiriceği sistem dimi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: FoXhounD - 28 Eylül 2009, 20:54:40
Bu ilk prototip yada tek prototip TAİ nin sadece uzerinde sistemleri deneyip geliştiriceği sistem dimi?

Evet. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

http://video.turk.net/video/izle/24851/-TEKRAR----Turk-taarruz-helikopteri-T129---MILANO

Uçuş Testini Bu Linkten İzleyebilirsiniz. Türk Milletine Hayırlı ve Uğurlu olsun..Allah Kazadan saklasın.... Mesajı Paylaş

hayırlı uğurlu olsun darısı altay tanklarının başına. Mesajı Paylaş

T-129 larda zırh koruması varmı hava sistemlerinde AH-1W Süper Cobra helikopterinin 23 mm mermilere karşı dayanıklıdır yazısını okumuştum yeni helikopterimizde bu tür koruma mevcutmudur ? Mesajı Paylaş

Adresi tıkla ( ) T-129 hakkında merak ettiğin her şeyi bulucaksın. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ~~İsmaiL~~ - 30 Eylül 2009, 13:43:28
T-129 larda zırh koruması varmı hava sistemlerinde AH-1W Süper Cobra helikopterinin 23 mm mermilere karşı dayanıklıdır yazısını okumuştum yeni helikopterimizde bu tür koruma mevcutmudur ?

Hayırladığım kadarıyla bor esaslı bir zırh geliştiriliyordu. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Þahinbey - 30 Eylül 2009, 13:59:11
Adresi tıkla ( ) T-129 hakkında merak ettiğin her şeyi bulucaksın.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sayın Þahin ve sayın Skywolf  verdiğiniz linkdeki dosyayı hangi program ile açıcaz ? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz