T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

300 sayı olarak az gelse de normalde 300'den fazla yüklenceğini sanmıyorum sürekli. Nerde denk geldi bilmiyorum ama pdf halinde tercihen 500 'lük model falan yapılabilir deniyordu. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 02 Şubat 2011, 11:56:16
300 sayı olarak az gelse de normalde 300'den fazla yüklenceğini sanmıyorum sürekli. Nerde denk geldi bilmiyorum ama pdf halinde tercihen 500 'lük model falan yapılabilir deniyordu.

A129 CBT versiyonu 500 mermi taşıyabiliyordu.T129da da aynı şekilde yapılabilir sanırım Mesajı Paylaş

Aselsan dergisi sayı 82'den Aselflir ve M-197 entgrasyon testlerine ait görüntü.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: hadessus - 02 Şubat 2011, 12:29:00
Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 02 Şubat 2011, 11:56:16
300 sayı olarak az gelse de normalde 300'den fazla yüklenceğini sanmıyorum sürekli. Nerde denk geldi bilmiyorum ama pdf halinde tercihen 500 'lük model falan yapılabilir deniyordu.

A129 CBT versiyonu 500 mermi taşıyabiliyordu.T129da da aynı şekilde yapılabilir sanırım
Yaparlar sanırım. Mesajı Paylaş

Sayın Avcı yukarıya eklediğiniz görüntünün bulunduğu sayfanın bir önceki sayfasında,  üzerinde 4 tane sağ tarafta ve 4 tane sol tarafta olmak üzere 8 umtas ve aselflir entegre edilmiş ah-1f/s olması gerek helikopterin fotoğrafı var. Umtas'lar ah-1s'lere yüklenip testlere başlandı mı acaba? Yoksa onlar demo olabilir mi?
  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: orhancebi - 02 Şubat 2011, 23:29:29
  Sayın Avcı yukarıya eklediğiniz görüntünün bulunduğu sayfanın bir önceki sayfasında,  üzerinde 4 tane sağ tarafta ve 4 tane sol tarafta olmak üzere 8 umtas ve aselflir entegre edilmiş ah-1f/s olması gerek helikopterin fotoğrafı var. Umtas'lar ah-1s'lere yüklenip testlere başlandı mı acaba? Yoksa onlar demo olabilir mi?

Evet fotografı gördüm umtas ve cirit için tamamlanamayacak ne olduğu belli değil diyenlere forumumuzun son günlerdeki meşhur sözüyle karşılık vereyim bu fotograflar size  kapak olsun. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Ee Artık hayırlı olsun diyelim :D

Bu arada birşey dikkatimi çekti. Arkada masada duran roket OMTAS mı acaba? bana öyle geldi..

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz