T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: RekarnO - 03 Şubat 2011, 13:06:25
Ee Artık hayırlı olsun diyelim :D

Bu arada birşey dikkatimi çekti. Arkada masada duran roket OMTAS mı acaba? bana öyle geldi..

Yabancı menşelli füzeler olabilir spike vs. görev bilgisayarına işliyorlardır. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: RekarnO - 03 Şubat 2011, 12:58:56

Solda takılan Roketlerle aynı gövdeye sahip.. Bana kalırsa masadaki roket Omtas..Burun kısmını görsekdik daha net konuşurduk.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 03 Şubat 2011, 13:09:45

Solda takılan Roketlerle aynı gövdeye sahip.. Bana kalırsa masadaki roket Omtas..Burun kısmını görsekdik daha net konuşurduk..

Omtasla atak'ın alakası ne ? Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

omtasin on kisimdaki kanatciklarinin sayi fazlaydi.bu resimdekinde ise gorunmuyor ama qaliba 4 edet cikintisi var. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: hawkerx - 03 Şubat 2011, 13:13:08

Solda takılan Roketlerle aynı gövdeye sahip.. Bana kalırsa masadaki roket Omtas..Burun kısmını görsekdik daha net konuşurduk..

Omtasla atak'ın alakası ne ?

Niye Omtası helikopterler kullanamaz mı? Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: RekarnO - 03 Şubat 2011, 13:22:47
Alıntı yapılan: hawkerx - 03 Şubat 2011, 13:13:08

Omtasla atak'ın alakası ne ?

Niye Omtası helikopterler kullanamaz mı?

Kullanırda atak kullamayacak bunu biliyoruz. Mesajı Paylaş

Evet sonradan bende fark ettim. Eğer sonradan değişiklik olmadıysa Aselflirin yanındaki roket omtas ya da umtas değil. Kanat sayısı az ve de motor bölümü çok kısa omtasa göre. Zannedersem hawkerx in de dediği gibi görev entegrasyonuyla alakalı olabilir. Ayrıca küçük bir roket, Omuzdan atılan roketlere benziyor.

Doğru yolu bulduk sonunda..:D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 03 Şubat 2011, 14:26:46
Evet sonradan bende fark ettim. Eğer sonradan değişiklik olmadıysa Aselflirin yanındaki roket omtas ya da umtas değil. Kanat sayısı az ve de motor bölümü çok kısa omtasa göre. Zannedersem hawkerx in de dediği gibi görev entegrasyonuyla alakalı olabilir. Ayrıca küçük bir roket, Omuzdan atılan roketlere benziyor.

Doğru yolu bulduk sonunda..:D

Kanat sayısının az olması manevra kabiliyeti omtasdan kötü bir füze olabileceği anlamına gelebilirmi acaba ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 03 Şubat 2011, 14:26:46

Doğru yolu bulduk sonunda..:D

Ufak bir hatırlatma ,Omtas ve Umtas füzedir,roket değil... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz