T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Füze benzeri roket desek :D

Bizde herşeye roket dendiği için insan bir yerden sonra ortama ayak uyduruyor  :P Mesajı Paylaş

Alıntı YapSayın Avcı yukarıya eklediğiniz görüntünün bulunduğu sayfanın bir önceki sayfasında,  üzerinde 4 tane sağ tarafta ve 4 tane sol tarafta olmak üzere 8 umtas ve aselflir entegre edilmiş ah-1f/s olması gerek helikopterin fotoğrafı var. Umtas'lar ah-1s'lere yüklenip testlere başlandı mı acaba? Yoksa onlar demo olabilir mi?

Mesajınızı yeni okudum.Evet Umtas'ın AH-1S üzerine entegrasyonu yapılıyor ve yakında testleri başlayacak belkide başlamıştır bile.Fotoğraflar sevgili Ahmet tarafından aşağıya eklendi. Mesajı Paylaş

Fotoğraflar görünmüyor.. Yetki sınırı var sanırım.. Mesajı Paylaş

TSK Fotoğraf Galerisi
www.Turkmilitary.com

Umtas takılı kobrayı sonunda gördük... Umtas'ın test atışlarında çekilen videyolarınıda bir görseydik. Umtasın performansını çok merak ediyorum umarım yakın zamanda videyoları nete düşer... tankları nasıl gümlettiğini izleyip gurur duyarız.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 04 Şubat 2011, 00:07:52
Umtas takılı kobrayı sonunda gördük... Umtas'ın test atışlarında çekilen videyolarınıda bir görseydik. Umtasın performansını çok merak ediyorum umarım yakın zamanda videyoları nete düşer... tankları nasıl gümlettiğini izleyip gurur duyarız.

Zaten umtasın videosu var. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Yerden havaya atılan kısa bir videyosu var biliyorum, hedefleri vurma anını gösteren videyosu yok. Tankların havaya uçtuğunu görmek istiyoruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 04 Şubat 2011, 00:31:43
Yerden havaya atılan kısa bir videyosu var biliyorum, hedefleri vurma anını gösteren videyosu yok. Tankların havaya uçtuğunu görmek istiyoruz.

Action videosu istiyor arkadaş :D Aslında hepimiz istiyoruz..

Elin amerikanı dandik bir silah yapar bunun binlerce videosunu yayınlar ama biz on numara füze yaparız ve elimizde maketlerin resimleri ve ne olduğu belli olmayan videolar var...

Savunma sanayii şirketlerine halkla ilişkiler ve basın yayın bölümleri için bir değişiklik şart..veya zihniyet değişikliliği..

En azından yunanlılara karşı gösterebileceğimiz bir video olsaydı.. Mesajı Paylaş

Uzun zamandır umtas-omtas videyolarını bekliyoruz... dosta düşmana karsı hava atacağımız bir videyomuz bile yok.

offff offfff orhan baba batsın bu dünya. Mesajı Paylaş

Füzeler maket gibime geldi bide füzelerin boyu ve eni küçük gibi umarım performansı boyundan ve eninden iyi olur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz