T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Eylül 2011, 19:13:06
Çok ama çooook önemli bir eksiğimiz daha kapanmak üzere. Tez zamanda ATAK timlerini terörislerin tepesine binerken görmek isteriz.  8) ;D
Sayin SKYWOLF T-129 lar envartere girmeye baslarken yani 2013´te ilk uretimde 51 adet deniliyor bu helikopterlerin hepsi teslim alindiginda bizim cobralar hala kullanilabilir durumda olurmu yada soyle soyliyim cobralara ne olacak tamamen envarterden cikarilicakmi ? Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Bence bir süre daha kullanılır. 2013'e ne kaldı şurada?  :) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Yada modernizasyon gibi birsey yapilabilirmi eger boyle birsey olursa elimizde gercekten ciddi sayida saldiri helikopteri olmus olur yaniliyormuyum? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: seyyah - 07 Eylül 2011, 19:55:54
Yada modernizasyon gibi birsey yapilabilirmi eger boyle birsey olursa elimizde gercekten ciddi sayida saldiri helikopteri olmus olur yaniliyormuyum?
Sanmam. SÜper Cobralar zaten alındıkan bir süre sonra modernize edilmişlerdi. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Anladim ilginiz icin tesekkur ederim. Mesajı Paylaş

Kobralar gider biraz daha da 2013 anca ortalarında girmeye başlar orduya öyle 4 ay var ama okadar kolay girecegini zannetmiyorum suanda :D
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: seyyah - 07 Eylül 2011, 19:15:28
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Eylül 2011, 19:13:06
Çok ama çooook önemli bir eksiğimiz daha kapanmak üzere. Tez zamanda ATAK timlerini terörislerin tepesine binerken görmek isteriz.  8) ;D
Sayin SKYWOLF T-129 lar envartere girmeye baslarken yani 2013´te ilk uretimde 51 adet deniliyor bu helikopterlerin hepsi teslim alindiginda bizim cobralar hala kullanilabilir durumda olurmu yada soyle soyliyim cobralara ne olacak tamamen envarterden cikarilicakmi ?

Sayı 51 den 60 çıkarıldı.Bölgedeki 8 Süper Cobra ( Kimilerine Göre 9) zaten sayı olarak yetersiz.Birde aşırı yük binince.Durum zorlayıcı bir hal aldıgı için 9 adet erken üretim,raftan alım denilen helikopter siparişi verildi.Bu 9 adet helikopter, hazır aviyonik ve silah sistemleri ile donatılarak teslim edilecek.2013 ten önce teslim alacagız. Mesajı Paylaş
Düşmanını ve kendini çok iyi tanırsan, her zaman kazanırsın. Eğer kendini çok iyi tanır düşmanını tanımazsan, bazen kazanır bazen kaybedersin. Ancak hem  düşmanını hem de kendini tanımazsan, sonuç daima yenilgi olacaktır...

O sekiz tanenin 1 ini de normalde biz kaybemiştik de sonra pert olan heliopteri nasıl yaptılarsa tamir etmişlerdi diye biliyorum :). Mesajı Paylaş

Þimdiye dek üç AH-1W kaybımız oldu, biri Irak'ın kuzeyindeki bir operasyonda Strela ile, biri 2008 Güneş Harekatı sırasında RPG ile düştü, biri de üzerine aşırı kar birikmesi sonucu çöken hangarda zarar gördü. Daha sonra o helikopter parçalar sipariş edilerek onarıldı ve tekrar aktif hizmete döndü, ancak düşürülenlerin enkazları pilotların naaşları muharebe arama kurtarmacılar tarafından alındıktan sonra imha edildi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz