T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Araplar 11 eylül olaylarından sonra ABD'de kendilerine karşı artan baskı nedeniyle ABD bankalarındaki 400 milyar dolar kadar paralarını çekip Türkiye'de yatırım yapmak istiyorlar diye bir yazı okumuştum bir zamanlar. O zamandan bu yana baktığımızda Araplar ile ABD arasıdaki ilişkiler eskiye oranla daha zayıf görünüyor. Belki Suudilerin EF2000 alması bunun göstergesi. Gerçi öncesinde de tornadoları almışlardı avrupadan. Bu zayıflayan ilişkileri hızla yükselen savunma sanayimizi beslemek için kullanmak bizim yapmamız gereken şey. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Eylül 2011, 21:02:27
Araplar 11 eylül olaylarından sonra ABD'de kendilerine karşı artan baskı nedeniyle ABD bankalarındaki 400 milyar dolar kadar paralarını çekip Türkiye'de yatırım yapmak istiyorlar diye bir yazı okumuştum bir zamanlar. O zamandan bu yana baktığımızda Araplar ile ABD arasıdaki ilişkiler eskiye oranla daha zayıf görünüyor. Belki Suudilerin EF2000 alması bunun göstergesi. Gerçi öncesinde de tornadoları almışlardı avrupadan. Bu zayıflayan ilişkileri hızla yükselen savunma sanayimizi beslemek için kullanmak bizim yapmamız gereken şey.
Cok guzel ozetlemissiniz benim anlatmak istedigimde buydu.Ben bu ihaleyi alicagimizi dusunuyorum ancak Guney Kore yari yariya bence. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Kore de olan ihaleyi içimden bir ses alacağız diyor ancak bu muhtemel değil bizim sikorskye yaptığımızın aynısını Kore yapıyor ihaleye yabancı birini sokup büyük ihtimal ah-1 den hak koparmaya çalışacak ... Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 22 Eylül 2011, 20:22:10
Ah-1?

Ah-1 yanlış oldu ihaleye katılan diğer abd helisi abd helisi diyince direk ah-1 diyorum  ;D ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DESPERADOS - 22 Eylül 2011, 20:23:12
Ah-1?

Ah-1 yanlış oldu ihaleye katılan diğer abd helisi abd helisi diyince direk ah-1 diyorum  ;D ;D
O zaman ABD ve ya Alman helikopterlerine kayb ederse T-129 prestij kayb etmezmi? Eyer şansı azsa katılması risk mi? Gelecek alımlara tesir edermi? Mesajı Paylaş

Risk almadan nasıl satabiliriz ürettiklerimizi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: URUG - 22 Eylül 2011, 21:49:53
Alıntı yapılan: DESPERADOS - 22 Eylül 2011, 20:23:12
Ah-1?

Ah-1 yanlış oldu ihaleye katılan diğer abd helisi abd helisi diyince direk ah-1 diyorum  ;D ;D
O zaman ABD ve ya Alman helikopterlerine kayb ederse T-129 prestij kayb etmezmi? Eyer şansı azsa katılması risk değilmi? Gelecek alımlara tesir edermi?

Hayır tam tersine ihalede boy gösterdiği için bile prestij kazanacaktır ... Mesajı Paylaş

İlk saldırı helikopteri ihalemizde AH-1Z seçilmişti. Rakipleri AH-64 Apache, EC665 Tiger, Ka-50 helikopterlerini geçmişti. Bu helikopterlerin prestijine pek birşey olmadı. Atak'a da olmaz. ;) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 22 Eylül 2011, 22:48:12
İlk saldırı helikopteri ihalemizde AH-1Z seçilmişti. Rakipleri AH-64 Apache, EC665 Tiger, Ka-50 helikopterlerini geçmişti. Bu helikopterlerin prestijine pek birşey olmadı. Atak'a da olmaz. ;)

Ah-1Z yanlış oldu heralde bildiğim kadarı ile AH-1W (8 adet) AH-1P/S (27 adet) var ah-1z yok ... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz