T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkadaslar atak ve anka projelerinde baya sarkma olacagi soyleniyor bilginiz var mi? Mesajı Paylaş

selam,

proje gecikiyor. sebebini bilen var mı acaba?

atak ilginç bir proje. t129 ve cirit birleşimi amerikan ordusunda kullanılan a-10 uçaklarından çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. hem daha az maliyetli.

ilk teslimatlar yapılsın daha net bir donanım konfigurasyonu ortaya çıkacak. :)

Mesajı Paylaş

Hangi savunma projesi zamanında tamamlanmış ki ATAK da tamamlansın. Yüksek teknoloji gerektiren her projede, işin içerisinde Ar-Ge ve siyaset de giriyorsa gecikme kaçılnılmazdır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Atak projesini detaylı ve kapsamlı olarak anlatmışlar. Mesajı Paylaş

paylaşım için teşekkürler. güzel hazırlanmış... Mesajı Paylaş

Benim bir sorum var:

T-129'da kullanılacak motor bildiğim kadarıyla Amerika ağılıklı Komanci motoru

Bu arada duyuyorum ki bazı uluslararası ihalelerde T-129 ile Amerikan firmaları arasında rekabet yaşanıyor

Bu durumda Komanci motor tedarikinin devam edebileceğini garanti edebilir miyiz? Yani adam diyebilir ki benim sanayim zarar görüyor, ihaleyi kazansan bile motor benden sana yok

Hal böyleyken bu konuda motor geliştirmemizin 1. önceliğimiz olması gerektiğine inanıyorum Mesajı Paylaş

o kısmı kolay adamlar vermezlerse kendileri kaybederler zira helikopterimizin tasarımında ters uçabilme kabiliyeti var ve bunu motor vermeyerek engeleyemez dolayısıyla o motor olmazsa onun ayarında başka motor olur o motorda şimdiki kulanıcağımız motorun yerine geçer bir süreliğine taki o motordan daha iyisini biz geliştirene kadar zira kendi iğhamızı o şekilde geliştirdik. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ilk teslimanta kaçar helikopter verilecek bilgisi olan var mı? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz