T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: Truman - 18 Nisan 2013, 15:22:47
Henüz kullanmadığımız T129 un son üçe kalması bile çok büyük başarıydı kazanmasıda mucize olurdu.

Koreliler almayacakları T-129'un reklamını yapmak için kısa listeye almışlardı zaten... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

arkadaşlar t129 kuvvete teslim edildimi?veya ne zaman edilecek? Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

her 3 ayda bir 6 ay erteliyorlar Mesajı Paylaş

Ben artık teslimat konusunda konuşmayacağım ne zaman teslim edilecek veya edildi desem yalancı çıkardılar ama sene sonundan evvel teslimat bekliyorum. Mesajı Paylaş

biraz daha bekleseler erken helikopterleri T129B lere yetistirecekler Mesajı Paylaş

arkadaşlar başka bir siteden izlediğim vidoyla 4 adet t-129 haziran ayında kullanılmaya başlanacakmış.bu yıl sonunda 9EDH+4t129B teslim edilecekmiş Mesajı Paylaş

Merhaba.Benim merak ettiğim bir konu var:"Millilik","yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" mantığından hareketle acaba silah sanayiinde çok fazla ulusalcılık ve içe kapanıklık mı gerçekleşti veya gerçekleşiyor..Soruyu T-129 ÖZELİNE İNDİRMEK GEKİRSE T 129 yerine denenmiş ve kullanılmış super cobra serisi ihaleyi kazansaydı ACABA ARTILARI SOMUT VE NET OLARAK DAHA MI FAZLA OLURDU?DAHA DAYANIKLI VE DAHA YIRTICI BİR HELİKOPTER VE DAHA ERKEN ENVANTERE GİRİÞ..Adeta T 129 da sanki telaffuz edilmeyen sorunlar varmış ve sanki bunların üstesinden bir türlü gelinemiyormuş ve de sanki bu proje iptal olacakmış gibi bir his var içimde..Kısacası sanki bu helikopteri dövüştüremeyecekmişiz gibi geliyor..Ancak, A 129 en azından İtalya'da kullanılıyorndu..Kısacası bu helikopteri T 129 a dönüştürmek çabamız acaba beyhude mi?ACABA VÜCUT ORGAN NAKLİNİ KABUL ETMİYOR MU?...Kısacası,bu helikopter acaba temel olarak A 129 dan başka bir modeli yani T 129 OLMAYI KABUL EDEMEYEN BİR HELİKOPTER Mİ? Mesajı Paylaş

Dun t129 u sincan-temelli(Ankara)arasinda ucarken gordum cocuklar gibi sevindim Mesajı Paylaş

yanılıyorsun tomahawk t129 a129 üzerinden geliştirildi ama bu az buz yama şeklinde değil yerli füzeler,milli aviyonikler,milli yazılımlar vs kapsamlı bir geliştirme oldu t129 süpercobra dan daha nitelikli bir helikopterdir güneydoğu için özellikle yüksek irtifa yüksek sıcaklık için tasarlanmıştır süper cobra yanılmıyorsan tam yüklü 817m havalanıyor t129 ise 3000m gerisini sen anla saygılarımla... Mesajı Paylaş

o bölgede bazı helikopter pistlerinin bulunduğu rakım bile 817m'den fazladır.

süper cobra'nın irtifası 3.215 m olarak verilmiş.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bell_AH-1_SuperCobra Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz