T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4x4 toplam 16 adet taşıyabilir. Mesajı Paylaş

fakat o zamanda roket podlarından feragat eder Mesajı Paylaş

Tabiki,taktik operasyonel ihtiyaçlar buna karar vermede belirleyici etken olacaktır.Benim söylediğim max cirit load miktarı ve lançer başına düşün füze miktarına ilişkin sayıdır.Yoksa değişik konfigürasyonlar uygulanabilir. Mesajı Paylaş

@Avcı,
peki bu 16 rakamı, max. Görev yükü ile mi kısıtlı yoksa başka elektronik ya da lançer tasarım kısıtları mı var? Misal Apache 32 dagr taşıyor da... Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 28 Temmuz 2014, 19:55:54
@Avcı,
peki bu 16 rakamı, max. Görev yükü ile mi kısıtlı yoksa başka elektronik ya da lançer tasarım kısıtları mı var? Misal Apache 32 dagr taşıyor da...

Lançer tasarımı zaten helikopterin taşıyabileceği yük ile doğru orantılı. Atak Apache ile kıyaslandığında daha hafif siklet kalıyor diyebiliriz. Apache çok daha güçlü. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Resimde gördüğüm kadarıyla motorlar arasında bir kaide var.Burası IR Jammer için mi yapıldı? Mesajı Paylaş

Büyük ihtimal öyle,ancak dikkat çeken başka bir nokta hemen o bölümün kenarlarında yer alan sarı ile işaretli kare şekilli alanlar.Buralar ne için acaba ? Mesajı Paylaş

Arkadaşlar şöyle bir foto buldum dikkatli bakıldığında 19 lu 2.76 lık fırlatıcıda bazı roketlerin daha koyu bazılarının daha açık olduğu anlaşılmaktadır.Acaba güdümlü-güdümsüz farkı mı yoksa başka bir şey mi?  Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz