T-129 ATAK PROJESİ

Başlatan kosavalı1989, 08 Mayıs 2009, 16:52:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Neredeyse bütün saldırı helikopterlerinde mevcut zaten bu tür soğutma düzenekleri. AKKOR sisteminin çalışma mantığı farklı bir şey ve bir helikoptere uygulanabilirliği  zor. Özellikle helikoptere ek yük getireceği kesin.

Helikopterin ikaz sistemlerini alarma geçiren tehditlerin yerini anında tespit edebilecek bir sistem geliştirilemez mi? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Tehdit unsurların eriştiği kapasiteye bakınca hava araçları içinde gidişatın aktif koruma sistemlerine doğru evrilmesi kaçınılmaz.Eldeki teknolojinin tespit,teşhis ve sınıflandırma konusunda da eksikleri olmakla birlikte yanıltma ve savunma konusundaki açık daha belirgin durumda.Bu konu belkide sanayimiz açısından dünyada farklılık yaratma adına önemli bir alan.Hava araçlarına aktif koruma sistemi tasarlayıp üreten bir yerli firmamız olsa buradan epey ekmek yiyebilir.Neyse uzatmayalım ama gelecek projeksiyonunda olması gereken belkide olan tasavvurlardır bütün bunlar... Mesajı Paylaş

En makul çözüm rf güdümlü ve ısı güdümlü füze tehditlerine karşı AKKOR tarzı karşı önlem sistemi gibi gözüküyor.RFkarıştırıcıların ve flire atıcılarının müdahalesinden sonraki son savunma olarak bence ciddi ciddi düşünülmeli. Mesajı Paylaş

Ne anlama geliyor? 20-31 Mayıs 2016? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bugünlerde yapilan tatbikat galiba. Mesajı Paylaş

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Pakistan Milli Savunma Bakanı Havaca Muhammed Asif ile görüştü.
İKİ ÜLKE ARASINDAKİ SAVUNMA İÞBİRLİĞİ
Bakan Işık, iki ülke arasındaki en önemli potansiyel projelerden birinin T-129 ATAK Helikopter Projesi olduğunu belirterek, bu kapsamda, 1 adet T-129 ATAK helikopterinin Pakistan'da uçuş testleri icra ettiğini söyledi. Bu testlerin başarıyla tamamlandığını hatırlatan Işık, projenin olumlu bir şekilde sonuçlandırılmasıyla, iki ülkenin askeri ve savunma sanayi alanındaki yakın iş birliğinin daha da gelişeceğine işaret etti.
http://m.milliyet.com.tr/Local/Article?ID=1406967 Mesajı Paylaş

İyi de Pakistan Mi-35'in üzerine bir de AH-1Z sözleşmesi imzaladı! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Haziran 2016, 22:40:26
İyi de Pakistan Mi-35'in üzzerine bir de AH-1Z sözleşmesi imzaladı!

Ortak üretim vb.  cazip bir teklif yapılmış olabilir mi? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz