Forum tema sı hakkında

Başlatan Darkness, 12 Mayıs 2009, 00:51:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eminim pek cok tema arasından seçmişsinizdir temayı, ancak smf'nin cok güzel temaları var, göz yormayan bir tema secmenizi tavsiye ediyorum. Google görsellere smf forum yazarsanız cok sayıda tema mevcut. Kopyala yapıştırı kapatmanız cok yerinde olmuş. Mesajı Paylaş
  • Gösterim 46,681 
  • İstekleriniz, Önerileriniz ve Merak Ettikleriniz
  • 68 Yanıtlar

Mavi renk göz yormaz zaten.  :) ::) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Kullanicilar icin secenekli temalar olmasi yerinde olurdu  ;) Mesajı Paylaş

günümüzde çoğu monötürün farklı modları var mesela movie photo text gibi bunları kullanarak size en uygun olanını seçersek gözlerimiz yorulmaz. yada yoksa ekranınızın brightness ayarını kısarsanız gözleriniz yorulmaz. Mesajı Paylaş

Gecenlerde sıtelerı gezerken bu sıte tasarımlarını gordum. acaba dıyorum bunlar gıbı bırsey uygulamayazmıyız.. bızım ıcın daha canlı bır goruntu olur.
ama murat abı bu temayı sevıyomus olsun..

ben sızın fıkırlerınızı merak edıyorum..hangısı en cok hosunuza gıttı..bı bakın bakım...

http://www.freesitetemplates.com/templates/premium/category/Military/ Mesajı Paylaş

Sizce önemli olan dış görünüş mü? ;D
İçerik olarak tam istediğimiz gibi olduktan sonra dış görünüşümüz üzerinde çalışmak doğru olacaktır bence,yanlış mıyım? Mesajı Paylaş

Bu site için yapılacak en büyük evrim imza ların degiştirlmesi belli boyutlar getirilmesidir. Vatandaşın yazdıgı satırın katları büyüklügünde imzalar hoş degil.

Sözüm meclisten dışarı... Mesajı Paylaş
DAGLARIN TEPESINE, ESKIYANIN ALNINA, KIZLARIN KALBINE OLUMSUZ MEHMETCIK YAZACAGIM.90/1 Kral tertip

Alıntı yapılan: yasin_erdogan - 20 Aralık 2009, 22:57:46
Bu site için yapılacak en büyük evrim imza ların degiştirlmesi belli boyutlar getirilmesidir. Vatandaşın yazdıgı satırın katları büyüklügünde imzalar hoş degil.

Sözüm meclisten dışarı...

İmza boyutları zaten belirli.İmzamdan bakabilirsin kurallara.. Mesajı Paylaş

İmza boyutlarının ve avatarların boyutları tekrar gözden geçirilmeli. Mesajı Paylaş
DAGLARIN TEPESINE, ESKIYANIN ALNINA, KIZLARIN KALBINE OLUMSUZ MEHMETCIK YAZACAGIM.90/1 Kral tertip

Alıntı yapılan: REKARNO - 16 Ekim 2009, 19:24:27
Gecenlerde sıtelerı gezerken bu sıte tasarımlarını gordum. acaba dıyorum bunlar gıbı bırsey uygulamayazmıyız.. bızım ıcın daha canlı bır goruntu olur.
ama murat abı bu temayı sevıyomus olsun..

ben sızın fıkırlerınızı merak edıyorum..hangısı en cok hosunuza gıttı..bı bakın bakım...

http://www.freesitetemplates.com/templates/premium/category/Military/

Dostum bular forum teması değilki ayrıca paralılar ha beğen birini diyosan tanklı olan iyi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz