Forum tema sı hakkında

Başlatan Darkness, 12 Mayıs 2009, 00:51:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Malesef bir kaydırma çubuğu koymamamızın imkanı yok. Mesaj sayısı daha da azdı ve artırdık. İsterseniz 20 mesaj yapayım. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

O değilde şu fotoğraf yükleme işini bi yoluna koyamazmıyız? Fotoğraflar çok büyük, örneğin yukarıda bir uçağın yarısı görülmüyor, aşağı yapıyor, sağa çekiyor sonra diğer yarısını görüyorum. Buna bir derman ey SKYWOLF el haakkk el çareee Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

20 mesaj olursa  güzel olur.tşk Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 04 Aralık 2010, 13:53:40
O değilde şu fotoğraf yükleme işini bi yoluna koyamazmıyız? Fotoğraflar çok büyük, örneğin yukarıda bir uçağın yarısı görülmüyor, aşağı yapıyor, sağa çekiyor sonra diğer yarısını görüyorum. Buna bir derman ey SKYWOLF el haakkk el çareee
:D

Oooo durum vahim desene. Sitenin belirli br  boyuta kadar fotoğrafları küçülten modu var. Ancak bu mod nasıl birşeyse kafasına göre bazı fotoğrafları küçültüyor, bazılarını bırakıyor.
Ekran çözünürlüğünü büyütürseniz o zaman biraz etkili olabilir.

Aslında resimleri şu linkteki gibi üzerine tıklandığında büyüyecek şekilde yüklersek sorun ortadan kalkar.

http://img841.imageshack.us/img841/5656/defenceturkcomf4gphantoe.jpg Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

son msj lar bölümündeki sıra sayısı ne zaman arttırılacak? Mesajı Paylaş

Eski hali harikaydi bence ve girdigim sitelerden en hos olanida burasiydi suanda cok guzel ama eskisi biraz daha iyiydi sanki olsun alisiriz sorun degil ellerinize emeginize saglik. Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

ben tekrar eski stile getirdim Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Nasil eski haline getirebiliyoruz? Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: seyyah - 06 Temmuz 2011, 15:03:49
Nasil eski haline getirebiliyoruz?

Profilinizden ayarlayabiliyorsunuz.

Profili düzenle => Görünüm ve tasarım => Kullanılan Tema: Forum ya da Bölüm Varsayılanı (değiştir) => kullanmak istediğin temanın solundaki bu temayı kullana tıkla. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz