Forum tema sı hakkında

Başlatan Darkness, 12 Mayıs 2009, 00:51:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Evet forumda Ukrayna savaşı başlangıcından itibaren böyle bir sorun var. Yurtiçi veya yurtdışı fark etmiyor. Mesajı Paylaş

Bilmiyorum doğru mu düşünüyorum. Ama "askeri forum" olarak Google search yaptığımda defenceturk.com ilk sırada çıkıyor. Yani Türkiye'nin no1 askeri forumuyuz. Mesajı Paylaş

@SKYWOLF
Temalardan"SMF Default Theme - Curve" isimli temayı seçtiğimde "Bilgi Merkezi" sekmasinden "Son İletiler" paneli yok oluyor; Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim bu sorunu? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: İbrahim - 21 Şubat 2023, 00:57:04
@SKYWOLF
Temalardan"SMF Default Theme - Curve" isimli temayı seçtiğimde "Bilgi Merkezi" sekmasinden "Son İletiler" paneli yok oluyor; Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Sanıyorum hallettim. Tekrar kontrol edebilir misin? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Şubat 2023, 08:20:27
Alıntı yapılan: İbrahim - 21 Şubat 2023, 00:57:04
@SKYWOLF
Temalardan"SMF Default Theme - Curve" isimli temayı seçtiğimde "Bilgi Merkezi" sekmasinden "Son İletiler" paneli yok oluyor; Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Sanıyorum hallettim. Tekrar kontrol edebilir misin?
Evet, olmuş. Teşekkür ederim. Mesajı Paylaş

SMF forumda twiter ekleme filan yok mu 
Bu yüzden çok adaletsiz rekabet yaşıyoruz öbür forum ile. Camia artık twit ekleme üzerine nerdeyse döndü tamamen Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 06 Şubat 2024, 22:31:01
Bu yüzden çok adaletsiz rekabet yaşıyoruz öbür forum ile. Camia artık twit ekleme üzerine nerdeyse döndü tamamen

Bu konuda teknik bilgisi olan birilerini bulabilirsen neden olmasın! Forum temasını bile yükseltemiyoruz baksana. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu adam yapabilir.  Finans içinde aslan yürekli bir forum arkadaşı bulmamız lazım
https://bionluk.com/mertayhan/sizin-istediginiz-siteyi-yapabilirim-131981
Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Şubat 2024, 00:42:06
Alıntı yapılan: putty - 06 Şubat 2024, 22:31:01
Bu yüzden çok adaletsiz rekabet yaşıyoruz öbür forum ile. Camia artık twit ekleme üzerine nerdeyse döndü tamamen

Bu konuda teknik bilgisi olan birilerini bulabilirsen neden olmasın! Forum temasını bile yükseltemiyoruz baksana.

Hangi dilde yazılı? bakabilirim belki Mesajı Paylaş

Sn Skywolf,
Başka üyelerde de bu sıkıntı varmı bilmiyorum; ama son bir kaç gündür foruma girmem ve sayfa değiştirmem 30+ saniye sürüyor.
Çözümü varmı?
Saygılar Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz