GÜLÜN BAKALIM ...

Başlatan RekarnO, 12 Mayıs 2009, 13:40:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sohbet kapalı olduğu için burdan sorayım istedim ;

Arkadaşlar Waff'a ne oldu haberiniz var mı ? Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 03 Kasım 2018, 00:12:03
Sohbet kapalı olduğu için burdan sorayım istedim ;

Arkadaşlar Waff'a ne oldu haberiniz var mı ?

Ne olur anlat. Benim başım alman platformda bu salatalıklarla belada. Mesajı Paylaş

]

Tam annemlik. Notebook´u bu örtünün altinda buldum. Kenarlari islemeli mislemeli. Mesajı Paylaş

]

Evet arkadaşlar Trump'a karşı yeni savunma silahımız hayırlı olsun :)

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 30 Ekim 2019, 19:12:37

Bunu görünce aklıma çoktandır okumadıgım bir manga vardı o geldi gidip az okuyum bari. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DonnieBrasco - 30 Ekim 2019, 19:38:16
Alıntı yapılan: fırtına06 - 30 Ekim 2019, 19:12:37

Bunu görünce aklıma çoktandır okumadıgım bir manga vardı o geldi gidip az okuyum bari.

Hangi manga acaba sen animede izliyorsundur yoksa otakumusun :) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz