GÜLÜN BAKALIM ...

Başlatan RekarnO, 12 Mayıs 2009, 13:40:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İz air'e gelen bir arama.Bakın neler olmuş... ;D ;D ;D

Mesajı Paylaş

Barış abi diyecek birşey bulamıyorum...  :o
"Keçibaşı kaç para?" ;D Mesajı Paylaş

Sen küçüksün, üstünü bağla  ;D

bu nasıl bi laf  :D Mesajı Paylaş

Bariz dalga geçilmiş yahu!..  ;D ;D ;D Mesajı Paylaş

Ses duvarını aşıyorlar
Ses duvarını aşıyorlar
29 Mayıs 2009 Cuma 14:59
ABD savaş uçakları için nerdeyse hiç bir şeyin önemi kalmadı. Ses duvarını bile aşan uçakların fotoğrafları şaşırtıyor

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Görüntüleri ilk görenler, özel efekt uzmanları tarafından özel olarak tasarlandığını zannediyor. Ama bu görüntüler ve ses duvarını aşan uçaklar tamamen gerçek.

Uçakların uçuş esnasında etraflarında oluşan bu bulutlara 'şok yakası' ya da 'buhar konisi' deniliyor. Ve bu bulutlar, ses duvarının aşıldığını belirten işaretçiler.

Uçuş sırasında maksimum hıza çıktıklarında, havada var olan ama çıplak gözle görülemeyen su buharını görünür kılıyorlar.

Bu uçaklar ses hızının 1.8 katı olan 1,370mph hızla hareket ediyorlar. Yani siz gözünüzü açıp kapayıncaya kadar sesleri bile yitmiş oluyor.

1999 yılından beri ABD ordusu tarafından kullanılan bu uçaklar Süper Hornetler. FA/18 süper hornetlerin tek kişilik ve iki kişilik mürettabat taşıyabilen farklı versiyonları var.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194104

Yorumsuz... :D :D :D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı Yap`ABD savas ucaklarinin yapamayacagi nerdeyse hicbir sey kalmadi`
BRAVOFETO, SANA VERILEN GOREVI LAYIKIYLA YAPIYORSUN GERIZEKALI

Mesajı Paylaş

dünya güzeli....beğenmeyen ölsün.........

Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

sizin adınıza üzüldüm... sn skywolf su güzelliğe doyamadan gittiniz yaa..yazık oldu.... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz