GÜNÜN SÖZÜ

Başlatan RekarnO, 12 Mayıs 2009, 13:52:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eğer ileri gidersem peşimden gelin,geri kaçarsam beni vurun,ölürsem intikamımı alın.

Napoléon Bonaparte Mesajı Paylaş

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarızılığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.
Bill Cosby
Mesajı Paylaş

Ne kadar dönersen dön,kıç yine arkadadır.
Çin Atasözü Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Siyah - 23 Mayıs 2009, 11:30:15
Başarının sırrını bilmiyorum ama başarızılığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.
Bill Cosby

Bu  bill Cosby eskıden bı tv dızısı vardı COSBY SHOW dıye ordakı bıll cosby mı  :P Mesajı Paylaş

Neden hepsi bir iletide değil merak ettim. :)
Tamam manevi anlamda oldukça büyük şeyler.Ama sanırım söz halleri bir mesaja sığabilirdi. Mesajı Paylaş

Türkler ölmeyi biliyorlar, hem de iyi biliyorlar. Ben de ölmeyi bilen bir milletin yenilmeyeceğini bilecek kadar tecrübeliyim. Burada hiç yoktan ordular kurmak ve bu orduları ölüme sürüklemek mümkün. Bu imkânlardan bol bol faydalanıyorum. Fakat, meydana getirdiğim orduları sendeleten bir engel var: Türklerin yaşayan hatıraları! Üç-dört yüzyıl önce her kudreti ve her milleti yenen Türkler, şimdi de silinmez hatıralarıyla her teşebbüsü sendeletiyorlar. Hemen her yürekte bu korkuyu seziyorum. Demek ki yalnız Türkleri değil, onların tarihini de yenmek lazım. Bu durumda ben, Türklerin düzinelerle milleti idare etmelerindeki sırrı da anlıyorum. Onlar milletleri bir kere yeniyor fakat kazandıkları zaferleri ruhlara ve nesillere nakşedebiliyorlar.  ;D ;D ;D Korkunun ecele faydası yok derler bizde.

M. Montecuccoli (Avusturyalı Komutan)
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 25 Mayıs 2009, 04:35:30
Neden hepsi bir iletide değil merak ettim. :)
Tamam manevi anlamda oldukça büyük şeyler.Ama sanırım söz halleri bir mesaja sığabilirdi.

1. karışıklık olur.

2. günün sözü, her ne kadar takşp edemesemde.. ;)

Mesajı Paylaş

Savaşların geleceği daima şüphelidir

Seneca Mesajı Paylaş

Okunu hedeften öteye atan okçu, okunu hedefe ulaştıramayan okçudan daha başarılı değildir

Montaigne

bu güzeldi  ;) Mesajı Paylaş

Þahsınıza kötülük eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize kötülük eden bir kimseyi, asla affetmeyiniz

Hz.Ali Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz