GÜNÜN SÖZÜ

Başlatan RekarnO, 12 Mayıs 2009, 13:52:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.   Adolf Hitler Mesajı Paylaş

Bana Türklerden kurulu bir ordu verin dünyayı rehin alayım.

Napoléon Bonaparte Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: REKARNO - 20 Haziran 2009, 13:32:22
Bana Türklerden kurulu bir ordu verin dünyayı rehin alayım.

Napoléon Bonaparte
Bilmiyordum bu sozu  :)

Pisman olacagin sozleri soyleme.. Mesajı Paylaş

Politika gerçekleri yadsıyıp, yalan söyleme değil, gerçeklerin istediğiniz yanını göstermesidir Churchill   :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 19 Haziran 2009, 22:34:01
Alıntı yapılan: Reconnaissance - 19 Haziran 2009, 21:33:18

"Eğer bir yalan, uzun bir süre yeterince tekrarlanırsa, sonunda o yalan bir gerçekmiş gibi algılanır".

Joseph Goebbels

Tıpkı ermeni soykırımı masalı gibi.

Çok Doğru Ayrıca bu sözü söyleyen kişi dünyanın en iyi propaganda yapan kişisidir. Mesajı Paylaş

Düşünmeyenler okadar çok ki düşüncelerimden korkar oldum,kortuğumdan düşünmez oldum, düşünmediğimden de korkmaz oldum.

Reconnaissance Mesajı Paylaş

" Bir insan hangi limana ulaşmak istediğini biliyorsa,onun için her rüzgar uygundur. "

SENECA Mesajı Paylaş

Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider. C.BRUNO Mesajı Paylaş

" Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. "

ZUKIANOS Mesajı Paylaş

hayat biz onu planlarken başımızdan gelip geçenlerdir..

john lennon'dan olsun.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz