T-14 Armata: Rusya’nın Yeni Süper Tankı

Başlatan SKYWOLF, 07 Temmuz 2013, 15:28:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Kuleye takmış takıştırmışlar ama onca zımbırtının harcayacağı mühimmat nerede duracak farkedemedim ben onu ::) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tuco - 11 Ocak 2015, 15:02:12
Kuleye takmış takıştırmışlar ama onca zımbırtının harcayacağı mühimmat nerede duracak farkedemedim ben onu ::)

125mm olan ana silahın cephanesi zaten klasikleşmiş kule altındaki otomatik doldurucuda muhtemelen. Kule insansız! Bu nedenle önceki modellere göre daha küçük. Diğer silahların cephanesi de muhtemelen kulenin gerisindeki bölümde. Ne kadar yeterli alan var bilinmez. Þu tankı canlı görsüğümüzde daha iyi anlayacağız herhalde. :D :D Mesajı Paylaş

Esasen BMPT-72 ile bir 125mm namlulu bir tankı birleştirmişler gibi. Füzeleri iptal edip, küçük çaplı silahları yanlara kaydırarak yeni bir kule tasarımı yapmışlar.

Ya da bu daha uygun..

Bunda kule kısmında bir  personel bulunuyor. Mesajı Paylaş

Þu brandanın altından ne çıkacak bir benmi çok merak ediyorum yav.? İlginç bir mimarisi var. Mesajı Paylaş

Klasik Rus tank tasarımı. :)
Bu sefer insansız kule olması lazım. Arkada motorun her iki yanında yakıt tankları, onların dışında da RPG gibi roketlere karşı koruma sağlayan ızgaralar. Çekme halatı, yedek palet gibi alet edevatta önceki modellere göre kütük bulunmuyor.  ;D ;D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz