Türk Tipi HÜCUMBOT Projesi

Başlatan Destinyy, 26 Temmuz 2013, 21:28:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STM nin tasarımı gayet güzel onlarşa anlaşılması gayet iyi olmuş.Olabildiğince süratli,olabildiğince stealth ve olabildiğince iyi silah ve sensör yüküyle donatılmış bir hücumbot bekliyorum.İnşalkah üretildiğinde yunanın o Roussen sınıfı yanına dahi yaklaşamayacaktır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Hyperspace - 26 Ağustos 2020, 19:31:59
  STM nin tasarımı gayet güzel onlarşa anlaşılması gayet iyi olmuş.Olabildiğince süratli,olabildiğince stealth ve olabildiğince iyi silah ve sensör yüküyle donatılmış bir hücumbot bekliyorum.İnşalkah üretildiğinde yunanın o Roussen sınıfı yanına dahi yaklaşamayacaktır.

Evet ama gemi nerde ? Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Alıntı yapılan: Commander - 26 Ağustos 2020, 19:45:37
Alıntı yapılan: Hyperspace - 26 Ağustos 2020, 19:31:59
  STM nin tasarımı gayet güzel onlarşa anlaşılması gayet iyi olmuş.Olabildiğince süratli,olabildiğince stealth ve olabildiğince iyi silah ve sensör yüküyle donatılmış bir hücumbot bekliyorum.İnşalkah üretildiğinde yunanın o Roussen sınıfı yanına dahi yaklaşamayacaktır.

Evet ama gemi nerde ?

Üretilince göreceğiz inşallah zamanını tahmin etmek zor tabiki ama öncelik verilmesi gereken projelerden bence.Çünkü bir fırkateyne korvete veya denizaltıya göre hem daha ucuz hem de üretimi daha kolay diye düşünüyorum. Mesajı Paylaş

Proje nasıl gidiyor ? İlk hücumbotumuzu ne zaman göreceğiz ? Haber var mı ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KRAL14 - 11 Eylül 2020, 18:19:12
Proje nasıl gidiyor ? İlk hücumbotumuzu ne zaman göreceğiz ? Haber var mı ?

Hiç bişey belli değil ki üretimde mi durdu mu ses çıkmıyor sanki nükleer yapıyoruz ne bu zorlanma anlamış değilim. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
Savunma Sanayii Başkanlığı ve STM arasında Türk Tipi Hücumbot Dönem-1 Sözleşmesi 31 Ağustos 2020'de İmzalandı.
https://www.savunmasanayist.com/baskan-demirden-turk-tipi-hucumbot/
https://mobile.twitter.com/M5Dergi/status/1343967106992394242
Mesajı Paylaş
]

FAC55 mi üretilecek?

Mesajı Paylaş

STM Sözleşme detayına göre FAC 55 (55knot) Mesajı Paylaş

Evet 10 gemiyide 5 sene içinde yaparız artık. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Commander - 30 Aralık 2020, 01:12:13
Evet 10 gemiyide 5 sene içinde yaparız artık.

5 mi,  15 diyecektiniz sanırım😀😀😀 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz