T-155 FIRTINA KMO PROJESI

Başlatan AVCI, 04 Eylül 2013, 21:45:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Güç grubu problemi çözülmedi. Þimdilik Fırtına 1 lerin işletme yedeklerini kullanıyorlar. Mesajı Paylaş

Savunma bakanı "motorlar geldi 3 adet obüs teslim edilecek" demiş .. Ben buradan farklı bir kaynaktan motor geldi sonucunu çıkardım... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 10 Aralık 2020, 15:15:25
Savunma bakanı "motorlar geldi 3 adet obüs teslim edilecek" demiş .. Ben buradan farklı bir kaynaktan motor geldi sonucunu çıkardım...
Bende. Tüm konuşmasını dikkatlice dinledim. Motorlar geldi dedi. Mesajı Paylaş

Renk sanziman ve Mtu motor kullaniyor ama daha güçsüz olanı Almanlar ona da ambargo uygulardi ama anlaşmalar daha önce yapıldıgi için uygulamadır. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Motorlar geldi dedi ama MTU geldi demedi. Başka motor olabilir Mesajı Paylaş

Yahu bu Fırtına2'nin güç paketinin ne olduğunu bilen vatan evladı yok mu?

Hala diğer forum ve savunma sanayi sayfalarında kesin bir bilgi yok...
Savunma bakanı 3 adet yapılacak diyor...Kimse motoru ne bilmiyor...
Sadece "spear" rumuzlu arkadaş Fırtına1'deki yedek motorlar kullanılıyor dedi....

Birtek wikipediada yazılmış 3-5 cümle var...Motor orada da yazılmamış
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 13 Aralık 2020, 15:38:39
Yahu bu Fırtına2'nin güç paketinin ne olduğunu bilen vatan evladı yok mu?

Yunan sitelerinden birinde, Almanlar' la anlaştığımıza dair bir yazı gördüm. Google çeviri hatası değilse, galiba Almanlar bu seferlik sıkıntı çıkartmayacak mış! Ne kadar doğru bilinmez ::)

https://infognomonpolitics.gr/2020/12/giati-arnountai-to-ebargko-oplon-stin-tourkia-kinitires-gia-ta-aftokinoumena-pyrovola-firtina-paredose-tis-teleftaies-imeres-to-verolino-stin-agkyra/#.X9XA9u2Con4.twitter Mesajı Paylaş

Motor 1000hp hocam, 55km azami hızı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DoganTuran - 13 Aralık 2020, 23:35:06
Motor 1000hp hocam, 55km azami hızı.

Fırtına 1 motorunun aynısı mı?
Mesajı Paylaş

6 ad. işletme yedeği Güç grubu BMC ye verildi. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz