DSEI 2013

Başlatan AVCI, 13 Eylül 2013, 18:23:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

General Dynamics unveiled the FRES SV

Nexter Titus 6×6 Mesajı Paylaş
  • Gösterim 11,101 
  • Fuarlar, Geziler ve Tatbikatlar / Expositions, Travel and Military Exercises
  • 14 Yanıtlar

BAE Systems RG35

BAE Systems CV90

Supacat LRV-400

STIDD Swimmer Delivery Vehicles (SDV) Mesajı Paylaş

MBDA CAELUS loitering guided precision weapon

IVECO SuperAV 8×8

Patria AMV new version Mesajı Paylaş

AVST- Multi-role POD

Thales-Rapidranger çoklu görev lançeri,LMM-Starstreak yada Brimstone füzelerini kullanabiliyor.

KMW Mungo şasisi üzerinde KRBN aracını sergiledi. Mesajı Paylaş

Fransız Nexter'den Nerva insansız kara aracı

MIRA firmasının MACE Mayın tesbit aracı Mesajı Paylaş

Avustralyalı küçük bir firma ve üniversite işbirliğinin ürünü yer etkisi prensibiyle hareket eden bir insansız hava aracı.
D-DALUS:Ayrıntı için:http://www.d-dalus.com/home.html

Black Hornet micro-copter iha.

Doğal ortamda kullanım için ideal bir mini iha, Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AVCI - 13 Eylül 2013, 18:49:52

Doğal ortamda kullanım için ideal bir mini iha,

Diğerleri yapay ortamda kullanmak için mi? :D
Aracı yırtıcı bir kuş şeklinde tasarlayıp güzel bir kamufle yöntemine gitmişler. ;)

Ah ah bu fuara ziyaretçi olarak gidebilmek vardı.  :-\ Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Nexter "Titus" Multi-Role Armored Vehicle Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Fuardan roketsan röportajı

Mesajı Paylaş

Savunma sanayi ile uzakdan yakindan hicbir ilgisi ve bilgisi olmayan bu sunucuyu nerden bulmuslar yahu... ya 75 milyonluk türkiyede baska birini bulamadilar yada adamin torpili cok büyük yerden. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz