ATOM 8X8: Rus-Fransız Ortak Geliştirilen Zırhlı Araç

Başlatan SKYWOLF, 29 Eylül 2013, 13:26:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATOM 8X8: Rus-Fransız Ortak Geliştirilen Zırhlı Araç

Rus Savunma Þirketi Ural Vagon Zavod ve Fransız askeri araç üreticisi Renault Trucks Defense, Rus ordusundaki BTR-80 araçlarının yerini almak üzere geliştirdikleri ATOM 8X8 zırhlı piyade savaş aracını ilk kez Nijni Taguil'de düzenlenen Rus savunma fuarında sergilediler.

Dünyaca bilinen T-90 tanklarının üreticisi olan UVZ, 30 tonluk 8X8 aracın gövdesi ve silah donanımı için tüm tecrübesini kullandı. VBCI, VAB, Sherpa gibi mobil zırhlı araçlarla ün yapmış olan Fransız RTD ise bu yeni aracın güç sistemlerini sağlıyor. RTD ve Ural Vagon Zavod arasındaki işbirliği Þubat ayında Birleşik Arap Emirlikleri IDEX 2013 sergisi sırasında başladı. Bu ortaklık sunucu kullanıcı ihtiyaçlarına göre  57mm taret ile donatılmış zırhlı personel taşıyıcı, 120mm havan ya da anti -tank füzelerle ile donatılmış zırhlı muharebe aracı , ambulans aracı, arızalı araç kurtarma aracı, zırhlı polis aracı gibi farklı modeller geliştirilecek. Araçların bazıları amfibik ve Il-76 uçakları tarafından havadan taşınabilir özellikte olacaklar.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
  • Gösterim 4,395 
  • Yabancı Kara Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 1 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Volvo Group ve Uralvagonzavod Arasındaki İşbirliği Sona Erdi

Volvo Group ve Rus şirket Uralvagonzavod arasındaki işbiriği sona erdi.

Rusya, Renault Trucks Savunma (2001 yılından bu yana Volvo Group) ve Rus Uralvagonzagod tarafından geliştirilen Atom piyade savaş araçları için sipariş vermişti. Volvo Group, Uralvagonzavod ile işbirliğinin sona erdiğini duyurdu.

DefenceTurk.com Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz